• Cansuyu Derneği Mağdur Ailelere Ulaşmaya Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Cansuyu Derneği Mağdur Ailelere Ulaşmaya Devam Ediyor

  • 01 Eylül 2021
  • 1031 Kez Okundu

Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi yaptığı açıklamada Cansuyu Derneği’nin yardım faaliyetlerine devam ettiğini belirtti.


Açıklamasını sürdüren Vakitçi, “Dünyamız, Ülkemiz ve Tekirdağ’ımız  zor bir süreçten geçiyor. Son yıllarda  birçok olumsuz olayla karşı karşıya kaldıktan sonra son olarak korona virüs salgını dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayatı durdurma noktasına getirdi. Bu zor günlerde yine mağdur ve muhtaç vatandaşlarımızın yanında olup, tüm temsilciliklerimiz ile Türkiye’de ve dünyada yardım faaliyetlerine devam ediyoruz” dedi.  
“Bu arada bir vesile sakat kalan kardeşlerimize de destek vermekteyiz. Ayakları kesik olan Ali Kardeşimizin bozulan akülü aracını  Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi referansıyla yeniledik” diyen Murat Vakitçi konuşmasını sürdürdü: “Şeker rahatsızlığı sebebiyle ayağı kesilen Ahmet Kardeşimize de biyonik protez bacak yapılmasını sağladık. İhtiyaçları tespit ettikten sonra imkânı olan kardeşlerimizin destekleriyle ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz.  Ayrıca  işsiz kalan, evine ekmek götürmeyen aileleri tespit edip onlara yardımlarımızı ulaştırırken diğer taraftan tüm muhtaçların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Mağdur ailelere gıda kolileri, gıda çekleri, giyim, nakit ve çocuklara  balon, şeker ve oyuncak dağıtıyoruz. Bu bağlamda Zekat, Fitre, Fidye, Sadaka ve diğer her türlü bağışlarınızı  MUHTAÇLARA ulaştırmaya köprü vazifesi yapmaya canla, talibiz. Rabbimiz bağışçı ve gönüllü kardeşlerimizden razı olsun, Canla, başla, Allah'ın rızası için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.