• Thk Yaklaşık 3 Bin Kurban Derisi Topladı
  • Thk Yaklaşık 3 Bin Kurban Derisi Topladı
  • Thk Yaklaşık 3 Bin Kurban Derisi Topladı
Çorlu Güncel

Thk Yaklaşık 3 Bin Kurban Derisi Topladı

  • 26 Temmuz 2021
  • 883 Kez Okundu

Türk Hava Kurumu Çorlu Şubesi bu sene Çorlu ve Marmara Ereğlisi ilçelerinden toplam 2600 küçükbaş 250 adet ise büyük baş derisi topladı.


Her yıl kurban derilerini toplayan Türk Hava Kurumu bu sene de kurban derilerini topladı. Çorlu ve Marmara Ereğlisi ilçelerinde kurban derisi toplayan Türk Hava Kurumu Çorlu Şubesi bu sene yaklaşık 3 bin kurban derisi topladı. Araçlarla mahallelerde gezen ve kurban derisi toplayan Türk Hava Kurumu Çorlu Şubesi 2500 koyun, 100 keçi, 250 sığır derisi topladı. Yaklaşık 3 bin adet kurban derisi toplayan Türk Hava Kurumuyla birlikte bazı derneklerinde kurban derisi topladığı görüldü. 
THK HER YIL KURBAN DERİSİ TOPLUYOR  
Türkiye genelinde kurban derilerini toplayan Türk Hava Kurumu bu sene de kurban derilerini topladı. 1925 yılında havacılık sektörünü geliştirmek için kurulan Türk Hava Kurumu topladığı kurban derileriyle öğrencilere havacılık eğitimleri vermeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 2750 civarında kurban derisi toplayan Türk Hava Kurumu Çorlu Şubesi bu sene yaklaşık 3 bin adet kurban derisi topladı. 
İMDAT ŞAHİN