• Mobil Şube Gitti, Vatandaş Mağdur Edildi
  • Mobil Şube Gitti, Vatandaş Mağdur Edildi
Çorlu Güncel

Mobil Şube Gitti, Vatandaş Mağdur Edildi

  • 26 Temmuz 2021
  • 990 Kez Okundu

Çorlu Kaymakamlığı önünde bulunan PTT Mobil aracının kaldırılmasıyla birlikte yüzlerce vatandaş mağdur edildi.


Tapu Müdürlüğü’nün, nüfus Müdürlüğü’nün bulunduğu Çorlu Kaymakamlığı’ndan kaldırılan PTT Mobil Aracıyla birlikte vatandaşlar işlemlerini tamamlayamıyor. Çorlu Kaymakamlığı’nda işlem yapan vatandaşların birçoğu PTT de para yatırması evrak alması gerekiyordu. Şimdi PTT Şubesi’nin kaldırılmasıyla birlikte vatandaşlar başka PTT şubelere gidip tekrar kaymakamlığa gelmek zorunda kalıyor. 
NÜFUS CÜZDANI DEĞİŞTİRİRKEN BİLE PTT’YE PARA YATIRILIYORDU 
Uzun süredir Çorlu Kaymakamlığı önünde bulunan PTT Mobil Aracı geçtiğimiz günlerde kaldırıldı. Mobil Aracın kaldırılmasıyla birlikte vatandaşlar işlemlerini yapmak için başka PTT şubesine gitmek zorunda kalıyor. Çorlu Kaymakamlığı içinde bulunan müdürlüklerde işlem yaparken PTT’ye mutlaka işi düşen vatandaşlar kolaylıkla mobil araçtan işlerini hallediyordu. Şimdi ise vatandaşların işlemleri uzamaya başladı. 
NEDEN KAYMAKAMLIĞIN İÇİNDE PTT ŞUBESİ AÇILMIYOR 
Çorlu Kaymakamlık binası içerisinde küçük bir odanın PTT şubesi yapılmasını isteyen vatandaşlar Kaymakamlıkta olursa kolaylıkla işlerini yapabileceklerini belirttiler. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “PTT mobil şubesi buradan kaldırılmış, burada birçok müdürlük var işlem yaparken mutlaka PTT’ye ödeme yapmamız gerekiyordu, şimdi başka şubeleri gitmek zorunda bırakıldık. Neden burada küçük bir odada PTT işlemleri yapmak için bir kişi görevlendirilmiyor. Yetkililerden bunu talep ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN