• Kazadan Sonra Yaya Geçitleri Yapıldı
  • Kazadan Sonra Yaya Geçitleri Yapıldı
  • Kazadan Sonra Yaya Geçitleri Yapıldı
  • Kazadan Sonra Yaya Geçitleri Yapıldı
Çorlu Güncel

Kazadan Sonra Yaya Geçitleri Yapıldı

  • 24 Temmuz 2021
  • 827 Kez Okundu

Geçtiğimiz gün yaşlı bir vatandaşın çöp kamyonunun altında kalarak can vermesinin ardından Çorlu Belediyesi Eski Tekirdağ Caddesi’nde yaya geçidi yapmaya başladı.


Çöp kamyonunun altında kalarak feci şekilde can veren 77 yaşındaki vatandaşın ölümünden hemen sonra yaya çizgilerinin çizilmesi tepki çekti. Daha önceden bulunmayan yaya geçitleri kazanın hemen ardından çizilmesine tepki gösteren vatandaşlar neden daha önce bu yaya geçitleri yapılmadı diye sordu. 
DAHA ÖNCE OLMAYAN YAYA GEÇİTLERİ KAZANIN ARDINDAN YAPILMAYA BAŞLADI 
Çoban Çeşme Mahallesi Eski Tekirdağ Caddesi’nde meydana gelen kazanın ardından cadde boyunca yaya geçitleri çizilmeye başladı. Eski Tekirdağ Caddesi’nin kavşak kısmından, Bülent Ecevit Bulvarı’na kadar olan kısımlara belli aralıklarla yaya geçitleri yapılmaya başladı. Çorlu Belediyesi ekipleri yaya geçidi çizgilerini çizerken vatandaşlar ise gazetemize konuşarak duruma tepki gösterdi. Yaya geçitleri neden kazadan sonra yapılıyor diyen vatandaşlar Çorlu Belediyesi’ne sert tepki gösterdi. 
CADDE BOYUNCA YAYA GEÇİDİ YAPILDI 
Kazanın ardından harekete geçen Çorlu Belediyesi Eski Tekirdağ Caddesi boyunca yaya geçidi çizmeye başladı. Belediye ekipleri belli aralıklarla cadde üzerine yaya geçidi çizerken yaya geçidine öncelik yayaların yazısını da ekledi. Kazadan sonra yapılan yaya geçidi çalışmalarına keşke yaya geçitleri kaza olmadan önce yapılsaydı diyen vatandaşlar duruma sert tepki gösterdi. 
KEŞKE KAZA HİÇ OLMASAYDI 
Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı vatandaşın çöp kamyonunun altında kalarak can vermesinden sonra yaya geçitlerinin çizilmeye başlanmasına tepki gösteren vatandaşlar gazetemize konuştu: “Keşke kaza olmadan yaya geçitleri yapılsaydı. Burada kaza olduktan sonra Çorlu Belediyesi yol boyunca yaya geçitleri yapıyor. Kazadan sonra yapılmasının hiçbir anlamı yok, yaya geçitleri her yerde belirgin olarak olması gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞİHAN