• Kimsesizlerin Kimsesi Ergene Belediyesi
Ergene

Kimsesizlerin Kimsesi Ergene Belediyesi

  • 16 Temmuz 2021
  • 1406 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in her fırsatta Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da sorumlu olduğunu duyurmasının ardından Ergene Belediyesi ekipleri bu duyarlılık doğrultusunda hareket ediyor.



 
Ergene’de evinde yemek pişiremeyecek durumda olan herkesin evine her gün sıcak yemek ulaştıran ihtiyaç sahiplerinin kışlık yakacak ihtiyacını karşılayan Ergene Belediyesi evde bakım hizmetinin yanı sıra ihtiyaç sahipleri ile yalnız yaşayan kişilerin evlerinin bakımını da ihmal etmiyor. 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahalle muhtarları ile de koordine bir şekilde çalışmalar yürüttüğünün altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’nin hiçbir mahallesini bir diğerinden hiçbir vatandaşını da bir başkasından ayırmadan Ergene’nin her köşesine hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından Kırkgöz mahallemizde yalnız yaşayan bir vatandaşımızın evine boya, badana, temizlik, bakım ve tamirat çalışmaları yapılmıştır. Ergene'de hiç bir vatandaşımızı yalnız bırakmıyoruz, çünkü biz birlikte büyük bir aileyiz. Ergene’de her zaman vatandaşlarımın iyi günlerinde ve kötü günlerinde yanlarında oldum olmaya da devam ediyorum. Bizleri bu görevin başına getiren vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak, ihtiyaçlarını gidermek ve en iyi hizmetleri yapmak için ekiplerimizle birlikte Sevgi Kenti Ergenemizde 7/24 çalışıyoruz” dedi.