• Başkan Yüksel Kılıçdaroğlu İle Açılışa Katıldı
  • Başkan Yüksel Kılıçdaroğlu İle Açılışa Katıldı
Ergene

Başkan Yüksel Kılıçdaroğlu İle Açılışa Katıldı

  • 13 Temmuz 2021
  • 1434 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına katıldı.




Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin efsane ağası Seyfettin Selim Edirne’ye çok güzel bir eğitim yuvası kazandırdı. Hafta sonu açılışı yapılan Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve diğer protokol üyeleri gerçekleştirdi. 

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine ve Eğitime vermiş olduğu katkılarından dolayı Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’i tebrik ettiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her şey çocuğu sevmekle başlar, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en güzel yatırım onlar için eğitim kurumları inşa etmektir. Bugün de burada Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Herkesin bildiği gibi Ergene Belediyesi olarak bizlerde eğitime büyük önem veriyoruz. Bunun en güzel örneğini Ergene ilçemize kazandırmış olduğumuz Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi ile gösterebiliriz. Tabi bunun yanında her sene eğitim-öğretimin yılarının başında çocuklarımıza okul araç gereçleri veriyor, mevcut okul binalarımızın boya, badana, tamir ve tadilat ile temizliklerini yapıyoruz” dedi.