• Ergene'de Ücretsiz Yabancı Dil Eğitimi Devam Ediyor
  • Ergene'de Ücretsiz Yabancı Dil Eğitimi Devam Ediyor
Ergene

Ergene'de Ücretsiz Yabancı Dil Eğitimi Devam Ediyor

  • 12 Temmuz 2021
  • 1342 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından 8-14 yaş çocuklar için başlatılan İngilizce kursunda öğrenciler yabancı dillerini geliştirmeye devam ediyor. Hafta içi düzenlenen kurstan öğrenciler kadar velilerde oldukça memnun.



Ergene Belediyesi tarafından Ergene Kültür Merkezinde 8-14 yaş çocuklar için başlatılan ücretsiz İngilizce kursları başlangıç seviyesi, seviye A1, Temel seviye A2 ve ileri seviye B1, B2 ve C1 seviyesinde ki eğitimler devam ediyor. Yabancı dil eğitimlerini pekiştiren ve daha yeni bilgiler öğrenen küçüklere kurs sonunda katılım sertifikaları teslim edilecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bugüne kadar eğitimden spora, eğitimden kültüre Sevgi Kenti Ergenemizde birçok etkinli gerçekleştirdik.  Gelişmiş, modern bir Ergene için çalışmalarımız her alanda, her zaman devam edecektir. Yabancı dilin önemini hepimiz biliyoruz. Ergene Belediyesi olarak çocuklarımızın yabancı dil eğitimlerine katkıda bulunmak için Ergene Kültür Merkezimizde ücretsiz bir şekilde başlatmış olduğumuz İngilizce kursumuzda derslerimiz başarılı bir şekilde devam ediyor. Velilerimizden gelen talep üzerine kursumuzu devam ettireceğiz. Kurslarımıza katılmak isteyen çocuklarımız için velilerimizin Erene Kültür Merkezi binamıza başvurmaları gerekmektedir” dedi.