• Kutlamaların Ortak Noktası: Kafe 1923 Ve Tenis Kafe
  • Kutlamaların Ortak Noktası: Kafe 1923 Ve Tenis Kafe
  • Kutlamaların Ortak Noktası: Kafe 1923 Ve Tenis Kafe
Çorlu Güncel

Kutlamaların Ortak Noktası: Kafe 1923 Ve Tenis Kafe

  • 10 Temmuz 2021
  • 902 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler İşletmesi tarafından işletilen Kafe 1923 ve Tenis Kafe, vatandaşların özel gün kutlamalarında hizmet vermeye devam ediyor.




Çorlu Belediyesi tarafından açıldıkları günden bu yana özel gün kutlamalarında Çorlulu vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih edilen sosyal tesisler hâline gelen Tenis Kafe ve Kafe 1923; doğum günü, diş buğdayı, baby shower, veli toplantısı gibi pek çok farklı türde organizasyona ev sahipliği yapıyor. 

Özel günlerini Tenis Kafe’de ya da Kafe 1923’te kutlamak ve misafirlerini ağırlamak isteyen vatandaşlar hafta içi ya da hafta sonu olmak üzere en fazla üç saat sürecek organizasyonlarda 250 lira ücret karşılığında mekânları kiralayabiliyor. Sıcak-soğuk içecek hizmetini kutlama yapılacak mekâna göre Tenis Kafe veya Kafe 1923’ten karşılama koşuluyla çeşitli etkinlikler için kiralayabilen vatandaşlar, isteğe bağlı olarak mekân süslemesi yapıp yiyeceklerini kendileri temin edebiliyor.

Tenis Kafe ve Kafe 1923, özel günlerinde iyi vakit geçirmek isteyenlere keyifli atmosferleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Kafe 1923’ü ya da Tenis Kafe’yi ziyaret ederek yetkililerden bilgi alabilir.