• Çorlu'da Kaldırımlar Yük Boşaltma Yerleri Oldu
Çorlu Güncel

Çorlu'da Kaldırımlar Yük Boşaltma Yerleri Oldu

  • 09 Temmuz 2021
  • 929 Kez Okundu

Çorlu’da park edip yükünü boşaltacak yer bulamayan firmalar çareyi kaldırıma araçlarını park ederek boşaltmakta buluyor. Durum böyle olunca olan vatandaşa oluyor.

Yüklerini boşaltmak için kaldırımlara araçlarını tercih eden firma yetkilileri yüklerini boşaltana kadar araçları kaldırımda kalıyor. Özellikle yaya yoğunluğunun olduğu Cumhuriyet Meydanı’nda ki kaldırımlara araçların park etmesi vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Kaldırımdan geçmekte zorlandıklarını belirten vatandaşlar, Belediyelerden konuyla ilgili çalışma yapmasını beklediklerini belirtti. 
Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Maalesef Çorlu’da kaldırımlar işgal altında, araçlar gelişigüzel bu şekilde kaldırıma araç park ediyor. Kimisi de yük boşaltıyor, durum böyle olunca olan bizlere oluyor. dar olan kaldırımlara çıkan araçlar nedeniyle bizler kaldırımları kullanamıyoruz. Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu konuda çalışmalar yapması gerekiyor. Araçlar kaldırıma çıktığı zaman kaldırımlar zarar görüyor ve belediyeler bunu tekrar yapmak zorunda bırakılıyor. Bunların olmaması için çalışma yapmalı ve bu sorunu ortadan kaldırmalı” dedi. 
İMDAT ŞAHİN