• Yaşanan Sel Felaketinden Sonra Gazetemizi Ziyaret Etti
  • Yaşanan Sel Felaketinden Sonra Gazetemizi Ziyaret Etti
  • Yaşanan Sel Felaketinden Sonra Gazetemizi Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Yaşanan Sel Felaketinden Sonra Gazetemizi Ziyaret Etti

  • 06 Temmuz 2021
  • 920 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt hafta sonu yaşanan sel felaketinden sonra gazetemizin imtiyaz sahibi Selahattin Er’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.


Hafta sonu yaşanan aşırı sağanak ve dolu yağının ardından gazetemizin baskı merkezi olan Cem Matbaacılık sular altında kalmıştı. D-100 Karayolu üzerinde Oto Center’ın önünde biriken suyun alt tarafa doğru kürünmesinin ardından gazetemizin baskı tesisleri Cem Matbaacılık sular altında kalmıştı. Yaşanan sel felaketinden sonra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt gazetemizi ziyaret ederek gazetenin imtiyaz sahibi Selahattin Er ile matbaayı gezdi. 
SELAHATTİN ER ÇÖZÜM İSTEDİ 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a belediye başkan yardımcıları Özcan Veysel Tunçcan ve Adnan Kum’da eşlik etti. Gazetemizin basım tesisi olan Cem Matbaacılıkta incelemelerde bulunan Ahmet Sarıkurt, Selahattin Er’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Konuyla ilgili Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a gerekli bilgileri veren gazetemizin imtiyaz sahibi Selahattin Er, zararın çok büyük olduğunu belirtti ve biran önce çözüm bulunmasını talep etti. 
İMDAT ŞAHİN