• Çorlu'ya 270 Polis Ataması Yapıldı
  • Çorlu'ya 270 Polis Ataması Yapıldı
Çorlu Güncel

Çorlu'ya 270 Polis Ataması Yapıldı

  • 05 Temmuz 2021
  • 1831 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin yaptığı açıklamada, Çorlu’ya 270 polis memurunun atandığı müjdesini verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Tekirdağ Güvenlik Toplantısı’nı Çorlu’da yapmasının meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Tekirdağ geneline atanan 750 polis memurunun 270’inin Çorlu’ya atandığını belirtti. Karakol müjdesi de veren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, “Havuzlar Mahallesi’ne 1 Adet polis karakolu daha olacak” dedi. 
BAKANIMIZ BİZLERİ KIRMADI, SESİMİZE KULAK VERDİ
Yaptığı açıklamada süreci değerlendiren AK Parti Çorlu ilçe Başkanı Mustafa Keskin, “İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun 07 Mart 2021 günü Tekirdağ Güvenlik Toplantısını Çorlumuzda yapmasının meyvelerini toplamaya başladık. Göreve geldiğimiz 18.10.2021 tarihinden sonra Çorlumuzun en önemli sorunlarından olduğunu bildiğimiz güvenlik sorunu için ivedi bir şekilde görüşmeler ve istişareler yaptık. Halkımız ile Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile ilgili kurumlarımız ile görüştük. Bizler ne yapabiliriz diye, bu sorunun çözümüne nasıl katkıda bulunuruz diye dertlendik. Meclis Başkanımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza bu durumu her fırsatta ilettik. Ankara temaslarımız da ilk gündemimiz her daim bu oldu. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüşme fırsatımız olduğu anda detayları ile Çorlumuzu ve güvenlik sorunlarımızı kendilerine ilettik. Kendisi de bizleri kırmadı ve sesimize kulak verdi” dedi. 
3’TE 1’İ ÇORLU’YA ATANDI 
Konuşmasını sürdüren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, “Mart ayının başında Çorlumuza ekibi ile gelerek güvenlik toplantısı yaptı. Sayın Bakanımız sorunları yerinde bizzat tespit etti. Her ne kadar toplantıda ben niye yokum diye mağduru oynamak isteyip ağlayanlar olsa da bizler Çorlu için Çorlumuz için çalışmaya devam ettik ve etmeye devam ediyoruz. 2021 yılı yer değişikliği ve atama takvimi işlemeye başladığı haziran ayının sonunda, Tekirdağ il genelimize toplamda 750 polis memuru atanmış olup, bu atanan polis memurlarımınız 3’te birinden fazlasını yani 270 polis memurumuzun Çorlumuza görevlendirilmesi yapılmıştır. Mevcut emniyet personelimize yakın bir sayıda tek seferde atanan bu polis memurlarımız sayesinde, emniyet teşkilatımızın çalışma şartlarının daha da rahatlayacağı ve Çorlumuzun güvenlik sorununun minimize olacağından hiç şüphemiz yoktur” dedi. 
 ÇORLUDA 4 KARAKOL OLACAK 
“Bu yıl içerisinde daha da polis memuru atamasının gerçekleşeceği ve sayının artacağını da buradan belirtmek isterim” diyen AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin karakol sayılarının da artırılacağını belirtti. Keskin, “Tabi ki sadece personel gelmesi ile bitmiyor. Şu an mevcutta bulunan 2 adet polis karakolumuza ilaveten; hazırlıkları tamamlanmış ve çok kısa sürede faaliyete geçecek Havuzlar Mahallemizde 1 adet polis karakolumuz daha olacak. Onun haricinde şu an yer tespiti ve diğer çalışmalarının başlatıldığı 4.cü bir karakolumuzu Çorlumuzun hizmetine sunmak için emniyet müdürlüğümüz ve bakanlığımız çalışmaktadır” dedi.
 DAHA HUZURLU BİR ÇORLU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Daha huzurlu ve güvenli bir Çorlu için çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, “Daha güvenli bir Çorlu, daha huzurlu bir Çorlu, daha yaşanılır bir Çorlu için AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı tüm kademeleri ile durmadan usanmadan çalışmaya devam ediyoruz. Çorlumuza ilgi ve alakalarını her daim gösteren başta TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop Hocamıza, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e, İl Başkanımız Sayın Mestan Özcan’a ve Çorlumuzda ki tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN