• Parklar Polisler Tarafından Denetleniyor
  • Parklar Polisler Tarafından Denetleniyor
  • Parklar Polisler Tarafından Denetleniyor
Çorlu Güncel

Parklar Polisler Tarafından Denetleniyor

  • 02 Temmuz 2021
  • 936 Kez Okundu

Eski Hükümet Konağı’nın önünde bulunan ve madde bağımlılarının sık geldiği park emniyet güçleri tarafından denetleniyor.


Bölgede yaşayan vatandaşların ve esnafın sürekli şikayetçi olduğu parkla ilgili emniyet güçleri de gerekli çalışmaları yapıyor. Bazı günler parkın etrafında devriye atan ekipler, parkta bulunan madde bağımlılarının bulunduğu bölgeden uzaklaştırıyor. Madde bağımlılarıyla anılır hale gelen eski hükümet konağının önündeki parkla ilgili bölgedeki esnaflar sürekli şikayetçi olurken, yetkililerden madde bağımlılığının bitirilmesini istedi. 
POLİSLER PARKTA DEVRİYE ATTI 
Madde bağımlılarının sürekli gelip gittiği parkla ilgili gazetemizde konuyu sürekli gündemde tutuyor. Gençlerin zehirlendiği Çorlu’da bölge esnafı da uyuşturucunun bitmesini istiyor. Gazetemize konuşan bölge esnafı, “Biran önce uyuşturucu belasının bitmesini istiyoruz. Uyuşturucu artık çok kolay ulaşılır hale geldi maalesef. Bunun önüne geçilmez ise gençlerimiz bu yolda telef olup gidecekler. Herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Sürekli bağımlar parka gelip gidiyor, polis ekipleri de gelip burada devriye atıyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN