• Marmaraereğlisi'nde Çocuklara Yaz Şenliği Düzenlendi
  • Marmaraereğlisi'nde Çocuklara Yaz Şenliği Düzenlendi
  • Marmaraereğlisi'nde Çocuklara Yaz Şenliği Düzenlendi
  • Marmaraereğlisi'nde Çocuklara Yaz Şenliği Düzenlendi
Tekirdağ

Marmaraereğlisi'nde Çocuklara Yaz Şenliği Düzenlendi

  • 02 Temmuz 2021
  • 3563 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin düzenlediği yaz şenliğinde Marmaraereğlili çocuklar gönüllerince eğlenerek tatilin keyfini çıkardı.




Havaların ısınması ve yazın gelmesi ile beraber tüm yılı pandemi stresiyle geçiren çocuklara Marmaraereğlisi Belediyesi yaz şenliği düzenledi. Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Yaz Şenliği’ renkli görüntülerle sahne oldu. Şenlik boyunca çocukların mutluluğuna ortak olan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, etkinlik alanına gelerek çocukları yalnız bırakmadı. Yaza girmenin mutluluğunu eğlenceli aktiviteler ile yaşayan çocuklar, dönemin yorgunluğunu ve stresini düzenlenen etkinliklerde attı. Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın da katılımı ile gerçekleşen yaz şenliğinde; yüz boyama, mini disko, sihirbaz ve hacivat-karagöz gösterisi gerçekleştirildi. Dondurma ve süt ikramının da yapıldığı Yaz Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi.

Çocukları mutlu etmek amacıyla şenlik düzenlediklerini belirten Başkan Hikmet Ata, “Düzenlediğimiz şenlikle geleceğimizin teminatı, gözbebeğimiz olan sevgili çocuklarımızın mutluluğuna mutluluk kattık ve yaz tatili için güzel bir başlangıç yapmalarını sağladık. Tüm çocukların gülmeye, eğlenmeye ve oynamaya hakkı vardır. O nedenle çocuklarımızın oyun alanlarının daraldığı evlerine kapanıp pandemiyle mücadele ettikleri bir yıldan sonra gönüllerince eğlenmelerini sağladık. Bundan da son derece mutlu olduk” dedi.

Yaz Şenliği’nden oldukça memnun kalan aileler, “Belediyemizin düzenlediği şenlik yaz tatilinde çocuklarımız için büyük bir eğlence oldu ve onları motive etti. Çocuklarımızı nereye götüreceğimizi düşünürken böyle bir etkinliğin organize edilmesi ve çocuklara özel bir şenlik olması bizlere büyük kolaylık sağladı. Çocuklarımıza ve bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Hikmet Ata’ya ve ekibine teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir etkinliğin her yıl yapılmasını arzu ediyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.