• Vatandaşlar Bu Görüntüye İsyan Etti
  • Vatandaşlar Bu Görüntüye İsyan Etti
Çorlu Güncel

Vatandaşlar Bu Görüntüye İsyan Etti

  • 01 Temmuz 2021
  • 1518 Kez Okundu

Çorlu’nun en büyük sorunlarından biri olan otobüs duraklarına araç park edilmesinin önüne bir türlü geçilemiyor. Atatürk Meydanı’ndaki otobüs durağı otoparka dönünce vatandaşlar duruma tepki gösterdi.


Çorlu’da özellikle şehir merkezinde bulunan otobüs duraklarına park eden araçlar nedeniyle vatandaşlar sorun yaşamaya devam ediyor. Her gün karşılaşılan görüntü karşısında vatandaşlar duruma sert tepki göstererek, yetkililerin kalıcı çözüm bulmasını istedi. 
DURAKLARDAKİ GÖRÜNTÜ BİR TÜRLÜ DEĞİŞMİYOR!
Çorlu’daki otobüs duraklarındaki görüntü bir türlü değişmezken vatandaşlar bu duruma isyan etti. Park eden arabaların içinden otobüs bekleyen vatandaşlar otobüs geldiğinde ise yolun ortasında otobüse binmek zorunda kalıyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Otobüs duraklarındaki görüntü maalesef hiç değişmiyor. Durum değişmeyince olan bizlere oluyor, park eden araçların içinden böyle otobüs bekliyoruz. Otobüs geldiği zaman durağa giremiyor, yolun ortasında otobüse binmeye çalışıyoruz, yazık çok yazık” ifadelerini kullandı. 
NEDEN KALICI BİR ÇÖZÜM BULUNMUYOR 
Otobüs duraklarına park eden araçlar nedeniyle tepkilerini dile getiren vatandaşlar yetkililerin neden kalıcı çözümler üretmediğini sorgulayarak; “Maalesef belli başlı otobüs duraklarına sürekli araçlar park edip duruyor. En azından bu duraklarla ilgili hem belediye hem de kaymakamlık bu konuda kalıcı çözüm bulabilir. Atatürk Meydanı’ndaki iki durak, Atatürk Bulvarı’ndaki duraklar bunlarla ilgili gerekli adım atılsa, sorun çözülecektir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN