•  “Trakya Örgütleri Olarak Çok Verimli Bir Toplantı Yaptık”
  •  “Trakya Örgütleri Olarak Çok Verimli Bir Toplantı Yaptık”
  •  “Trakya Örgütleri Olarak Çok Verimli Bir Toplantı Yaptık”
  •  “Trakya Örgütleri Olarak Çok Verimli Bir Toplantı Yaptık”
Çorlu Güncel

“Trakya Örgütleri Olarak Çok Verimli Bir Toplantı Yaptık”

  • 12 Haziran 2021
  • 753 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak başkanlığında Trakya toplantısının detaylarını CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş açıkladı.

Gazetemize konuşan CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcıları, Faik Öztrak, Oğuz Kağan Salıcı, Muharrem Erkek’in katıldığını belirtti. Toplantıya 4 ilin il ve ilçe başkanlarının katıldığını belirten Özgür Ertaş son derece verimli bir toplantı geçirdiklerini kaydetti. 
TOPLANTIYA 4 İL KATILDI 
Gazetemize toplantının detaylarıyla ilgili bilgi veren CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, “CHP Genel Başkan Yardımcımız aynı zamanda Parti Sözcümüz Faik Öztrak’ın başkanlığında, örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı yine Hukuk ve Seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcımız Muharrem Erkek’in katımıyla gerçekleşti. Edirne İl Başkanlığı’nın yapmış olduğu bir toplantı. 4 il Örgütü katıldı, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli ve Edirne örgütleri katıldı” dedi. 
MUHTEMEL BİR SEÇİMDE NASIL BİR YOL İZLENECEĞİ KONUŞULDU 
Konuşmasını sürdüren Özgür Ertaş, “Örgütlerin durumu, önümüzdeki süreç konuşuldu, muhtemel bir seçim söz konusu olduğunda nasıl bir yol izleneceği konuşuldu. Son derece faydalı bir toplantı oldu. Bilindiği üzere bu tür toplantılar periyodik olarak sürekli yapılan toplantılar. O açıdan verimli bir toplantı oldu, örgütünde kaynaşmasını sağlayan bir toplantı oldu. Hem il içerisinde, hem de bölge içerisinde olan dayanışmanın da bir anlamda tazelendiği bir toplantı oldu. CHP örgütleri aynı anda ülkemizin birçok noktasında bu tür toplantıları gerçekleşiyorlar. En son Güneydoğu bölgesinde yapıldı. Ekonomi masasının çalışmaları da devam ediyor” ifadelerini kullandı. 
İMDAT ŞAHİN