• Ergenede Yol Çalışmaları Devam Ediyor
Ergene

Ergenede Yol Çalışmaları Devam Ediyor

  • 12 Haziran 2021
  • 1289 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Velimeşe mahallesinde başlatılan kilit parke taşlar ile kaldırım oluşturma ve deforme olan noktalarda onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.




Ergene’de birçok mahalleyi kilit parke taş hizmeti ile tanıştıran Ergene Belediyesi kaldırımları eksik olan mahallelerde kilit parke taşlar ile yeni kaldırımlar oluşturmaya devam ediyor. Darbe direnci ve yük taşıma kabiliyeti olan dayanıklı kilit parke taşlar ile Ergene'de sokaklar modern bir görünüme kavuşuyor. Sabahın erken saatlerinde Velimeşe mahallesinde mesailerine başlayan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler gün içinde titizlikle çalışmalarını sürdürdü.

Yapılan çalışmalardan gayet memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, “Biz yayaların rahat bir şekilde yürüyebileceği kaldırımların kilit parke taşlar ile döşenmesi mahallemize estetik bir görüntü kazandırıyor” dediler.

Ergene’deki mahallelerin hiç birini bir diğerinden ayırmadan eşit hizmet götürdüklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Velimeşe Mahallesi’nde kilit parke taş döşeme ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Korona virüs salgını nedeniyle pandemi dönemi yaşanmasına karşın çalışmalarımıza bir an olsun ara vermeden aksatmadan sürdürdük sürdürmeye de devam ediyoruz. Kilit parke taşı çalışmalarıyla birlikte ilçemizin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir.” dedi.