• Kumru Caddesi'nde Düzenleme Yapıldı
  • Kumru Caddesi'nde Düzenleme Yapıldı
  • Kumru Caddesi'nde Düzenleme Yapıldı
Çorlu Güncel

Kumru Caddesi'nde Düzenleme Yapıldı

  • 11 Haziran 2021
  • 1233 Kez Okundu

Gazetemizin 1 Haziran Salı günü “yol delik deşik gören yok mu” başlığıyla gündeme taşıdığı Rumeli Mahallesi Kumru Caddesi’nde Çorlu Belediyesi düzenleme yaptı.


Çorlu’da Bülent Ecevit Bulvarı’na alternatif bir güzergâh olan Kumru Caddesi’ndeki yolun bozuk olması vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Yolda bulunan çukurlar nedeniyle Çorlu Belediye’ne tepki gösteren vatandaşlar gazetemize konuşmuştu. Haberimizden kısa bir süre sonra Çorlu Belediyesi yolda çalışma yaptı ve yoldaki çukurlara yama yaparak çukurları kapattı. 23 Nisan Bulvarı’na yakın olan noktada ise asfalt atarak yolu düzenledi. 
GAZETEMİZ KUMRU CADDESİ’Nİ GÜNDEME TAŞIMIŞTI 
Avrupa Yakası Gazetesi olarak 1 Haziran Salı günü Kumru Caddesi’ndeki yol bozukluğunu gündeme taşımıştık. Sürücülerin ve vatandaşların yolla ilgili yaşadıkları sıkıntılara değinmişti. Yaptığımız haber üzerine Çorlu Belediyesi’nin Kumru Caddesi’nde çalışma başlatması vatandaşların takdirini topladı. Yoldaki bozukluğu gideren Çorlu Belediyesi sürücülere de rahat bir nefes aldırdı. 
EKİPLER YOLDAKİ BOZUKLUĞU GİDERDİ 
Çorlu Belediyesi ekipleri yaptıkları çalışmalar sonrasında yoldaki bozuklukları giderdi. Kumru Caddesi’nin tamamına asfalt atmayan belediye ekipleri çukurlara yama yaptı. 23 Nisan Bulvarı’na yakın olan noktada ise Çorlu Belediyesi ekipleri asfalt serimi yaptı. Mekke Cami’nin alt kısmından Belediye Konutları Bölgesi’ne giden Kumru Caddesi’nde yapılan düzenlemeyle birlikte araç sürücüleri çukura girmeden yoldan gidebiliyor. 
İMDAT ŞAHİN