• Tredaş'tan Ergene'de Çalışma
Edirne

Tredaş'tan Ergene'de Çalışma

  • 28 Nisan 2021
  • 16136 Kez Okundu

Ergene’nin Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden gelen talep üzerine Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ekipleri ile temasa geçen ve bölge halkının sokak aydınlatmaları ile ilgili talebini çözüme kavuşturmak için girişimde bulunan Ergene Belediyesi, mahalle sakinlerine verdiği sözü yerine getiriyor.





Ergene’de özellikle havanın karardığı saatlerde işten dönenler ile günün ilk ışıklarında işe gitmek için yola koyulanların sokakların ıssız ve karanlık olmasından şikayet ederek bu şikayetlerini meclis üyeleri aracılığı ile Ergene Belediyesi’ne iletmesinin ardından harekete geçen Ergene Belediyesi ekipleri de sorunu çözüme kavuşturacak kurum olan TREDAŞ ile temas kurarak sorunu çözmek için girişimlerde bulundu. 

Yapılan yazışma ve görüşmelerin ardından vatandaşın ve belediyenin gündemindeki konuyu TREDAŞ’ın da gündemine alması için ön ayak olan Ergene Belediyesi görevlilerinin girişimleri soruna kalıcı çözümler üretmek için çalışmalar başlatıldı. Ergene Belediyesi olarak hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırmadan her mahalleye eşit bir şekilde hizmet götürme çabasında olduklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de her mahallemiz için ne söz verdiysek hayata geçireceğimiz hangi projeyi taahhüt ettiysek görev süremiz içerisinde yapacağımızın bir kez daha altını çizmek istiyorum. Cumhuriyet Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın sokak aydınlatmaları ile ilgili taleplerine de kayıtsız kalmadık ve ilgili kurumlarla gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşlarımız adına müracaatta bulunduk. TREDAŞ yetkilileri de hem bizim hem de vatandaşın talebine kayıtsız kalmadı ve gerekli çalışmayı başlattı. Cumhuriyet Mahallesi halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. TREDAŞ ekiplerimiz tarafından elektrik kabloları ve yeni sokak aydınlatma direkleri için çalışmalar başladı. Cumhuriyet Mahallemize ve Ergene halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.