• Ergene Velimeşespor Lidere Mağlup Oldu Ergene Velimeşespor 0 – 2 Manisa Fk
Ergene

Ergene Velimeşespor Lidere Mağlup Oldu Ergene Velimeşespor 0 – 2 Manisa Fk

  • 25 Şubat 2021
  • 1541 Kez Okundu

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği ligin yenilgisiz lideri Manisa FK takımına her iki yarıda kalesinde gördüğü birer gol ile 2 – 0 yenildi.


Karşılaşmaya son derece istekli ve rakip yarı alanda etkili başlayan Ergene Velimeşepor önce kaptan Fatih Dilek ardından da Ergun’un ayağından mutlak gol şanslarını değerlendiremedi. Maçın 30. Dakikasında Zahit’in golüne engel olamayan Ergene Velimeşespor soyunma odasına 1 – 0 mağlup girdi. İkinci yarıda rakip kale önünde istediği pozisyonları bulmakta zorlanan Ergene ekibi gol girişimlerinden sonuç alamadı. Maçın 70. dakikasında Hakan Barış’ın ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkaran konuk takım kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleden 2 – 0 galip ayrıldı. 
Genç Futbolcu Oğuzhan Hastanelik Oldu
Ergene Velimeşespor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı ve geldiği günden bu yana ilk 11’in değişilmez isimleri arasında yer alan Oğuzhan Akgün karşılaşmanın son dakikalarında rakibi ile girdiği bir hava topu mücadelesinin ardından yerde kaldı. Bir anda fenalaşan Oğuzhan’ın yardımına önce sahadaki futbolcular ardından her iki takımın sağlık görevlileri ve sahada hazır bekleyen 112 Acil Servis ekipleri koştu. İlk müdahalesi sahada yapılan genç futbolcu tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Oğuzhan’ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. 
Bu sonuçla Manisa FK puanını 24 maçta 64’e çıkarak en yakın takipçisinin 19 puan önünde liderliğini sürdürürken Ergene Velimeşespor da 23 maç sonunda 20 puanla 15. sırada kaldı. 
Erteleme Maçı Pazar Günü Oynanacak
14 Şubat 2021 tarihinde oynanması gereken ancak elverişsiz hava koşulları nedeniyle Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nun zeminin karla kaplı olması nedeniyle ertelenen Ergene Velimeşespor – Gümüşhanespor maçı 28 Şubat 2021 Pazar günü oynanacak. Gümüşhane maçında görev yapacak hakemler de açıklandı. Buna göre karşılaşmada İzmir bölgesi hakemi Ayberk Demir düdük çalacak yardımcılıklarını ise Manisa bölgesinden Oğuz Akyüz ile İzmir bölgesinden Ercan Akdeniz yapacak.