• Çocuklara Ayakkabı Desteği Verilecek
  • Çocuklara Ayakkabı Desteği Verilecek
  • Çocuklara Ayakkabı Desteği Verilecek
Çorlu Güncel

Çocuklara Ayakkabı Desteği Verilecek

  • 25 Şubat 2021
  • 833 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Kadın Kolları Başkanlığı ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı desteği vermek için proje başlattı.


Başlattığı proje kapsamında parti üyelerine, belediye başkanına, meclis üyelerine, ilçe yöneticilerine çağrıda bulanan kadın kolları yeni aldıkları ayakkabıları çocuklarla buluşturacak. Şu anda kampanyaya ilgilin çok yüksek olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Erözkan, “Hedeflediğimiz sayının üzerinde çocuğumuza ayakkabı ulaştıracağız” dedi. 
İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜCEK
Gazetemize yaptığı açıklamada konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Erözkan, “1 Ay önce çocuklara atkı eldiven ve bere dağıtmıştık, dağıtım sırasında çocuklarımızın bazılarının da ayakkabısı olmadığını gördük ve ailelerden de bu konuda bir talep geldi, bizlerde hemen kolları sıvayarak bir kampanya başlattık ve 250 çocuğumuza ayakkabı desteği vereceğiz. Bu konuda parti üyelerimizden belediye başkanımızdan belediye meclis üyelerimizden ilçe yöneticilerimizden bir destek istedik, onlarda sağ olsun talebimize karşılık verdiler, anlaşmalı olduğumuz bir ayakkabıcıdan ayakkabıları cüzi bir miktara alıyoruz. Partililerimiz projeyi sahiplendiği için 250 çocuk yerine daha fazla çocuğa ayakkabı alma fırsatımız doğdu, yaklaşık 400 çocuğumuza ayakkabısını alacağız” dedi.  
GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN ÇOCUKLARIMIZA ULAŞMAK İÇİN TİTİZ DAVRANIYORUZ
Alınan ayakkabıların hangi mahallelere dağıtılacağında değinen Erözkan, “Aldığımız ayakkabılar Silahtarağa, Kemalettin, Cemaliye, Hıdırağa, Nusratiye, Zafer, Hatip, Çoban Çeşme Mahallerindeki çocuklarımızla buluşacak. Burada sadece muhtarlardan yardım almıyoruz aynı zamanda rehber öğretmenlerden de destek alıyoruz. Biz gerçekten ihtiyacı olan çocuklarımıza bu ayakkabıların ulaşmasını hedefliyoruz” dedi.  
KAMPANYALARIMIZ DEVAM EDECEK
Alınan ayakkabıların 10 Mart tarihinden sonra ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacağını kaydeden CHP Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Erözkan, “Bu kampanyamız 8 Mart Kadınlar gününden sonra 10 Mart gibi dağıtılmaya başlanacak. Mahallerimizi ziyaret ederek aldığımız ayakkabıları ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız. Bundan sonrada CHP Kadın Kolları olarak projelerimiz devam edecek. 23 Nisan tarihinde de yine çocuklarımızla ilgili proje gerçekleştireceğiz” dedi.  
İMDAT ŞAHİN