• Sahil Projesinde İncelemelerde Bulundu
Tekirdağ

Sahil Projesinde İncelemelerde Bulundu

  • 04 Aralık 2020
  • 2956 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından, Cedit Ali Paşa Mahallesi Sahil Caddesi’nde, ilçenin sahilini yeni yüzüne kavuşturmak, daha düzenli bir yürüyüş yolu kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmalar hızla sürüyor.




Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ile birlikte yerinde inceleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, hem eksiklerinin giderildiği hem de aydınlatma direklerinin tamamen değiştirilerek görsel şölen yaratılacağı, sahil kordonunun daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

2021 Yaz Sezonunda Yeni Yüzüyle Hizmet Verecek
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata yaptığı açıklamada, “Trakya’nın vitrin kenti Marmarareğlisi’nin sahil kordonunu yeni yüzüne kavuşturacak olmanın gayretiyle, Cedit Ali Paşa Mahallesi sahilinde yürüttüğümüz çalışmaları inceleyerek, yapılacakları planladık. Başkan Yardımcımız ile birlikte yaptığımız incelemede, bölgede gerçekleştireceğimiz projemizin detaylarını konuştuk. En kısa sürede tamamlamayı planladığımız yeni sahil kordonu projemizle ilçemize eşsiz bir sosyal alan kazandırmış olacağız. Sahil kordonumuz Allah’ın izniyle, 2021 yaz sezonunda yeni yüzüyle Marmaraereğlililere ve turizme hizmet vermeye başlayacak” ifadelerine yer verdi.