• Nuh Nuhoğlu Esnaf İçin Açıklama Yaptı
Çorlu Güncel

Nuh Nuhoğlu Esnaf İçin Açıklama Yaptı

  • 04 Aralık 2020
  • 1027 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu pandemi döneminde zor duruma düşen esnaflar için bir açıklama yaptı.


“Yayımlanan son pandemi kısıtlamalarından sonra şüphesiz en ağır yük yine esnafımıza yüklenmiş oldu. Ülke genelinde 383 bin esnafımız ve 2 milyonun üzerinde çalışanı bu kısıtlamalardan etkilenirler birçoğu ya kepenk indirmek zorunda kaldı” diyen Nuh Nuhoğlu, “Esnaflarımız için bu durumun olumsuz yansımalarını ilçemiz esnafında da görmekteyim” dedi.  
Açıklamasını sürdüren CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, “Toplumun genel sağlığı düşünülerek alınan kararlar bağlamında özgürlükleri kısıtlanan esnaflarımıza karşı, özgürlüklerinin kısıtlanmasının ekonomik bir bedeli ortaya çıkmıştır. Hükümetin esnaflarla olan ilişkisi açısından ise, alınmış olan kararları sorumsuz ve hesap vermeyecek şekilde hiçbir ekonomik plan yapılmadan uygulamaya geçirilmiş olmasının izahı olduğunu düşünmüyorum.  Bu süreçte doğrudan ekonomik zarara uğramış esnaflarımıza, onları ekonomik olarak ayakta tutacak miktarın hükümet tarafından hesabının yapılıp finanse edilmeye başlanmış olunması beklenirken henüz bir ekonomik destek paketinin açıklanmamış olmasını siz değerli vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyorum” dedi.