• Tuvaletlerin Kapatılmasına Vatandaşlar İsyan Etti
  • Tuvaletlerin Kapatılmasına Vatandaşlar İsyan Etti
  • Tuvaletlerin Kapatılmasına Vatandaşlar İsyan Etti
Çorlu Güncel

Tuvaletlerin Kapatılmasına Vatandaşlar İsyan Etti

  • 02 Aralık 2020
  • 1717 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi tarafından işletilen Atatürk Park Kafe’nin yan tarafından bulunan tuvaletlerin kapatılmasına vatandaşlar isyan etti.


Pandemi tedbirleri kapsamında kafeler kapatılırken Çorlu Belediyesi bununla yetinmeyip tuvaletleri de kapattı. Çorlu Çarşı Merkezi’nde Süleymaniye Cami’nin tuvaletleri dışında vatandaşların girebileceği tek yer olan Atatürk Parkı’ndaki tuvaletlere de kilit vuruldu. Vatandaşlar “Çarşı Merkezi’nde girebileceğimiz tuvalet yok belediye nasıl iş yapıyor” diyerek tepki gösterdi. 
TUVALETLER AÇIK TUTULABİLİRDİ  
Pandemi tedbirleri kapsamında kapatılan kafeyle birlikte Çorlu Belediyesi tuvaleti de kapattı. Şehir merkezinde tuvaletlerin bulunmadığını söyleyen vatandaşlar, “Hadi kafe pandemi tedbirleri kapsamında kapatıldı, neden tuvaletleri kapattılar. Tuvaletler hizmet vermeye devam edebilirdi. Sonuçta insanlar işe gidip gelmeye devam ediyor, çarşı merkezinde esnaflar var, çarşı merkezine gelen insanlar var. Bunlar nereye gidecek” dedi. 
BU VATANDAŞI CEZALANDIRMAKTIR 
“Tuvaletlerin kafeyle birlikte kapatılması tamamen insanları cezalandırmaktır” diyen esnaflar, “Çorlu şehir merkezinde belediyeye ait bir tuvaletin kapatılması vatandaşı cezalandırmaktır. Bunun başka açıklaması yok. İnsanlar ihtiyaçlarını karşılamalı, tuvaletler neden kapatılır anlamış değiliz. Her gün bir kişi gelip tuvaletlerin temizliğini yapamıyor mu? Çorlu Belediyesi bu kadarını yapamıyor mu?” dedi. 
İMDAT ŞAHİN