• Eğitim Öğretimin Bira Aya Kadar Başlaması Öngörülüyor
Çorlu Güncel

Eğitim Öğretimin Bira Aya Kadar Başlaması Öngörülüyor

  • 22 Ekim 2020
  • 1273 Kez Okundu

Geçtiğimiz yıl yaşanan Silivri Depremi nedeniyle hasar tespiti yapılan Çorlu Mükerrem Ali Kayan Ortaokulu’nda eğitim öğretimin bir aya kadar başlaması öngörülüyor.


Kısa süre önce güçlendirme çalışmalarına başlanan Mükerrem Ali Kayan Ortaokulu’nda çalışmalar sona yaklaştı. Çalışmaların bitmesiyle birlikte okulda eğitim öğretim bir aya kadar başlaması bekleniyor. Çorlu’da 10 okulda başlatılan güçlendirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. 
GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI HIZLI İLERLİYOR 
Çorlu’da geçtiğimiz yıl yaşanan depremin ardından 10 okulla birlikte Fen Lisesi’nin lojmanı da depremden dolayı hasar görmüştü. Başlatılan güçlendirme çalışmaları neticesinde okullardaki çalışmalar bir bir bitirilmeye devam ediyor. Bazı okullardaki çalışmalar devam ederken, bazılarında ise çalışmalar bitti. Çorlu’da okullarda başlatılan güçlendirme çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.  
ÖĞRENCİ VELİLERİ YETKİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Çorlu Mükerrem Ali Kayan Ortaokulu bir süre önce güçlendirme çalışmasına alınmıştı. Okuldaki eğitim Çorlu Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde yapılırken bir taraftan da güçlendirme çalışması sürüyor. Okuldaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu öğrenen öğrenci velileri yetkililere teşekkür ederek; “Okulumuzdaki çalışmalar çok hızlı ilerledi, yetkililere teşekkür ediyoruz, çocuklarımız çok fazla mağdur edilmedi” dedi. 
İMDAT ŞAHİN