• Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor
  • Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor
Ergene

Çevre Düzenlemeleri Devam Ediyor

  • 19 Ekim 2020
  • 1479 Kez Okundu

Ergene Belediyesi İlçede bulunan yeşil alan ve park bahçelerde sürdürmüş olduğu ot biçme ve çevre düzenleme çalışmalarını ibadethaneler ile sağlık merkezlerinde de devam ettiriyor.




Vatandaşların Ergene’de ortak kullanım alanlarından olan yeşil alanlar ile park ve bahçelerde ot biçme, temizlik, çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı park ve bahçeler ekipleri aynı çalışmaları Ergene’de bulunan ibadethane ve sağlık merkezlerinde de yapıyor.
Belediye olarak alt yapı, üst yapı, park, yol, su ve kanalizasyon gibi asli görevlerini layıkıyla yerine getirdikleri açıklaması yapılırken, bunun yanı sıra ibadethane ve sağlık merkezlerinde de çevre düzenlemesi, temizlik ve ot biçme çalışmaları yapıldığı da aktarıldı.

İnsan merkezli hizmetlerine tüm hızıyla devam eden Ergene Belediyesi, vatandaşların ortak yaşam alanlarından olan ibadethane ve sağlık merkezlerinde halkımız için daha güzel, daha sağlıklı ortamlar oluşturmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Ergene’de belirlenen programlar dahilinde ibadethane ve sağlık merkezlerinde ot biçme, çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarının devam edeceği bilgisi verilirken, ilçede bulunan her caminin, gerek çevre düzenlemesi gerekse bahçe düzenlemeleri konusunda her caminin fiziki şartları dikkate alınarak çevre ve bahçe düzenlemeleri bakımlarının en çekici hale getirileceği ifade edildi.