• Bağıra Bağıra Gelen Cinayet
  • Bağıra Bağıra Gelen Cinayet
  • Bağıra Bağıra Gelen Cinayet
  • Bağıra Bağıra Gelen Cinayet
Çorlu Güncel

Bağıra Bağıra Gelen Cinayet

  • 06 Ekim 2020
  • 4796 Kez Okundu

Tarihi Fatih Cami’nin bahçesinde Burak I. isimli bir kişi sırtından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Çorlunun en sorunlu bölgelerinin başında gelen Fatih Cami’nin etrafı sürekli olumsuzluklarla anılır oldu.


Çorlu’da yaşayan ve evi olmayan Burak I. sokaklarda yatıp kalkıyordu, madde bağımlısı da olduğu iddia edilen Burak I. sabaha karşı biri veya birileri tarafından sırtından bıçaklanarak öldürüldü. Fatih Cami’nin bahçesinde yatıp kalkan Burak I. İstanbul da uzun yıllar Eczane Kalfalığı yaptıktan sonra uyuşturucuya alıştı. Daha sonra yolu Çorlu’ya düşen Burak I. madde bağımlılığı illetinden bir türlü kurtulamadı. 
BÖLGEDE UYUŞTURUCU SATICILARI VE KULLANICILARI CİRİT ATIYOR 
Çorlu’nun en sorunlu bölgelerinden biri olan tarihi Fatih Cami’nin etrafında madde bağımlıları cirit atıyor. Madde bağımlılarıyla birlikte fuhuşla da anılan bölge bir türlü temizlenemedi. Sürekli kavgalarında meydana geldiği bölge oradaki esnafı da canından bezdirmiş durumda. Biran önce bölgeyle ilgili önlemlerin artırılmasını isteyen esnaflar yetkililerden çözüm bekliyor. 
BÖLGEMİZ SÜREKLİ OLUMSUZ HABERLERLE ANILIYOR 
Fatih Cami’nin etrafında bulunan Saray Caddesi esnafı ve eski Hükümet Konağı’nın karşısında faaliyet gösteren esnaflar artık yeter dedi. Bölgenin olumsuz haberlerle anılmasını istemediklerini belirten esnaflar, “Bölgemiz sürekli olumsuz haberlerle anılıyor. Madde bağımlılarının fuhuş yapanların bu bölge yuvası konumunda, bunların dışında cinayetler işleniyor. Yazık yazık gerçekten çok yazık, biran evvel bu bölge bu kötü görüntülerden temizlenmeli” dedi. 
Burak I.’nın cinayetiyle ilgili polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor
İMDAT ŞAHİN