• Tema Parkı İçin Müjdeli Haber
  • Tema Parkı İçin Müjdeli Haber
  • Tema Parkı İçin Müjdeli Haber
  • Tema Parkı İçin Müjdeli Haber
  • Tema Parkı İçin Müjdeli Haber
  • Tema Parkı İçin Müjdeli Haber
Çorlu Güncel

Tema Parkı İçin Müjdeli Haber

  • 01 Ekim 2020
  • 4098 Kez Okundu

Yıllardır atıl bir şekilde duran Tema Parkıyla ilgili müjdeli haberi AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş verdi. Uylaş, “Tema Parkı için çalışmalar başladı, 1 ay sonra ihalesi yapılacak” dedi.


Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Millet Bahçesi olarak yapılacak Tema Parkı’yla ilgili gelişmeleri gazetemize değerlendiren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş Tema Parkı’nın bir ay sonra ihaleye çıkartılacağını duyurdu. 2021 yılında Tema Parkı’yla ilgili çalışmaları bitirmiş olacağız diyen Uylaş yapacağımız yatırımlar ve güvenlik aşamalarıyla halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 
BİR AY SONRA PROJELENDİRME VE İHALE AŞAMASI BAŞLAYACAK 
Gazetemize Tem Parkı’yla ilgili bilgiler veren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, “Tema Parkı’nı takip ediyoruz, geçen hafta yapılan en son toplantıda imar durumunun belirlendiği, nereye ne kadar mesafede çekilecek şeklinde, imardaki uygulamaları bitti, 1 aylık bir süreçten sonra projelendirme ve ihale aşamaları başlayacak. 2021 sezonunda da kısmet olursa Tema Parkı’ndaki çalışmaları bitirmiş olacağız. Tema Parkı’da Millet Bahçesi olacak. 160 dönümlük alan Çorlu Halkımızın hizmetine sunulmuş olacak” dedi. 
 TEKİRDAĞ VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAPILACAK
“Tema Parkıyla ilgili olumsuzlukları görüyoruz” diyen Uylaş konuşmasını sürdürdü: “Millet Bahçesi yapıldığı zaman oraya yapılacak tesisler olsun, güvenlik tedbirleri olsun kontrolü olan park alanı olan bir alan haline getireceğiz. İmar durumu bitti bir ay sonra da projelendirme ve ihale aşamalarına başlanacak. 1 aydan sonra ihalesi yapılacak. Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılacak. Biz temaslarımızı sürdürüyoruz, Çorlumuza yakışan önermek istediğimiz şeyler olursa da Valimize bildirip projeyle ekleteceğiz. Çorlu’daki süreçleri başından sonuna kadar takip ediyorum” dedi.  
İMDAT ŞAHİN