• Başkan Ata, Tedbirleri Sıkı Tutuyor
Tekirdağ

Başkan Ata, Tedbirleri Sıkı Tutuyor

  • 01 Ekim 2020
  • 2274 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatıyla, belediye hizmet binasında üst düzey koronavirüs önlemi alınıyor.




Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatıyla, artan koronavirüs vakalarına karşı belediye hizmet binasında, personel ve vatandaşların güvenliği için üst düzey önlemler alınıyor. Periyodik olarak ilaçlanan hizmet binası girişinde, termal ölçüm cihazı, dezenfektan tüneli ve dezenfektan stantları ile beraber uyarı tabelaları bulunuyor. Hizmet binası içerisinde ise vatandaşların işlemlerini güvenle gerçekleştirebilmeleri için sosyal mesafeli ve bariyerli masalar ile tedbirler üst düzeyde tutuluyor.

“Hem Halkımız Hem Personelimiz İçin Tedbirleri En Üst Seviyede Tutuyoruz”
Koronavirüsle mücadelenin vatandaşa verilen hizmette aksamaya sebebiyet vermeden titizlikle sürdüğünü belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “Koronavirüs ile mücadelemiz sürerken vatandaşımıza verdiğimiz hizmeti aksatmadan hem vatandaşımız hem de personelimiz için sağlıklı bir ortamı devamlı kılmayı amaçlıyoruz. Belediyemiz bünyesinde görev yapan dezenfeksiyon ekibimiz; hizmet binamız başta olmak üzere, ek hizmet binalarımızı, düğün salonlarımızı, tüm kullanım alanlarını devamlı olarak ilaçlayarak riski en aza düşürüyorlar. Belediyeye giriş çıkışlarda da hem vatandaşlarımızın hem de personelimizin ateş ölçümlerini her gün yapmayı sürdürüyoruz. Hizmet alma noktasında belediyemize gelen vatandaşlarımız dezenfektan tünelinden geçtikten sonra hemen girişte bulunan danışma personelimiz karşılıyor ve ateş ölçümleri yapılıyor daha sonra bina içerisine girebiliyorlar. Ülke olarak verdiğimiz bu mücadelede disiplini elden bırakmadan hem vatandaşımız hem de personelimizin sağlığını koruyacak tedbirleri en üst seviyede uygulamaya devam edeceğiz” diye konuştu.