• Aday Sürücülerin Heyecanları Dikkat Çekti
  • Aday Sürücülerin Heyecanları Dikkat Çekti
Çorlu Güncel

Aday Sürücülerin Heyecanları Dikkat Çekti

  • 28 Eylül 2020
  • 1082 Kez Okundu

Çorlu’da ehliyet almak için hazırlanan aday sürücüler Cumhuriyet Parkı’nın yan tarafındaki trafik eğitim alanında araç sürüşlerine devam ediyor, kursiyerlerin heyecanı ise dikkat çekiyor.


Korona virüs salgınının etkisini arttırdığı Mart ayında, okullarla birlikte sürücü kursları da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kapatılmıştı. Sürücü ve ehliyet kursları 1 Haziran’da hayatın normalleşmeye başlamasıyla birlikte yeni kursiyerlerine kapılarını açarak çalışmalarına başladı. 
Haziran Ayı’ndan beri sürücü kursları kursiyerlerine eğitim vermeye devam ediyor. Çorlu’da Pazartesi Pazarı’nın kurulduğu alanda eğitim sürüşlerini sürdüren kursiyerler heyecanlarıyla dikkat çekti. Onlarca sürücü kursu öğrencisi direksiyon eğitimleri alırken, sürücü kursu öğretmenleri de kursiyerlere yardımcı oldu. Bülent Ecevit Bulvarı’na da çıkan aday sürücüleri, sürüş tekniklerini artırmaya devam ediyor. Hafta sonları yapılan direksiyon sınavlarına hazırlanan aday sürücüler, her gün trafik eğitim alanına gelerek direksiyon eğitimleri alıyorlar. 
İMDAT ŞAHİN