• Maske Takmayan Vatandaşlar Cezadan Kaçamıyor
  • Maske Takmayan Vatandaşlar Cezadan Kaçamıyor
  • Maske Takmayan Vatandaşlar Cezadan Kaçamıyor
  • Maske Takmayan Vatandaşlar Cezadan Kaçamıyor
Çorlu Güncel

Maske Takmayan Vatandaşlar Cezadan Kaçamıyor

  • 25 Eylül 2020
  • 1877 Kez Okundu

Çorlu’daki vatandaşların yüzde 90’ı maske kurulanına dikkat ederken maske kurulanı uymayanlar ise cezadan kaçamadı. Atatürk Meydanı’nda maske takmayan bir vatandaşı polis ekipleri durdurarak 900 lira idari para cezası kesti.


Korona virüs tehlikesi devam ederken maske kurulanı uymayan vatandaşlara cezalar kesilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı bugüne kadar Çorlu’da 800 bin lira idari para cezası kesildiğini ifade etmişti. Atatürk Meydanı’nda maskesi olmadan gezen bir vatandaşı durduran polis ekipleri, maske takmayan vatandaşa cezai işlem uyguladı. 
VATANDAŞLARIN YÜZDE 90’I MASKE TAKMA KURALINA UYUYOR 
Çorlu’daki çoğu vatandaş maske takma kuralına harfiyen uyarken kimi vatandaşların ise kurallara uymaması cezayla sonuçlanıyor. Yolda yürürken bile maskesini ağzını burnunu tam kapatacak şekilde takan Çorlulu vatandaşlar maske kurulana uymayanların hak ettiği cezayı almasını istedi. 
BU GÜNE KADAR 800 BİN LİRA CEZA KESİLDİ 
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı katıldığı büyük denetimlerde yaptığı açıklamalarda Çorlu’da bu güne kadar toplam 800 bin lira ceza kesildiğini bunların 143 bin lirasının tahsil edildiğini anımsatmıştı. Kurallara uymayanların gözünün yaşına bakılmayacağını da ifade eden Sarılı tedbirlere sıkı sıkıya uyulacağını belirtmişti. 
900 LİRA İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ 
Atatürk Meydanı’nda maskesi bulunmayan vatandaşı durduran polis ekipleri vatandaşa 900 liralık idari para cezası kesti. Arkadaşıyla birlikte Atatürk Meydanı’nda maskesiz bir şekilde yürüyen vatandaşı durduran polis ekipleri, vatandaştan kimliğini çıkarmasını istedi. Kimliğini veren vatandaşa maske takmadığı için 900 lira idari para cezası kesildi. 
İMDAT ŞAHİN