• Ulaş Halk Bahçesi Projesi Gerçekleşiyor
  • Ulaş Halk Bahçesi Projesi Gerçekleşiyor
Ergene

Ulaş Halk Bahçesi Projesi Gerçekleşiyor

  • 21 Temmuz 2020
  • 2124 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ulaş Halk Bahçesi Projesi ihalesinin kısa dönem içinde yapılıp projeye başlanacağını belirtti.


Ergene Belediyesi tarafından Marmaracık Mahallesi’ne yapılan 100. Yıl Parkı’nda incelemelerde bulunarak parktaki ailelerle sohbet eden ve çocuklarla bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Marmaracık Mahallesi’nde 100. Yıl Parkımızdayız. Allah’ın izniyle sırada Ulaş Mahallesi var projesi hazır, çok yakında parkın ihalesini yapacağız. Bu yılın sonuna kadar vatandaşlarımıza Ulaş Mahallesi’ndeki parkı da aile çay bahçesini de kazandıracağız” dedi. 
Ulaş Halk Bahçesi projesi 1137 metrekare alana sahip olacak diyen Başkan Yüksel, projenin içinde 555 metrekaresi yeşil alan, 300 metrekaresi sert zemini, 220 metrekaresi oyun alanı, büfe, çay ocağı, 2 adet tuvalet, 8 adet kamelya, 6 adet oturma bankı, çöp kovaları, uçak model oyun gurubu, 3 adet 2’li salıncak, 2 tahterevalli, helikopter ve araba model zıpzıp ve 7 adet spor aleti, 5 farklı türde toplam 65 ağaç 600 adet çalı gurubu, otomatik sulama sistemi, güvenliğin sağlanabilmesi için alan sınırları panel çit ile çevrilecek, 3 adet çift projektörlü aydınlatma ve alan içerisinde kamera sistemi projelendirildiğini belirtti.
Hangi mahallede ne taahhüt ettiysek bir bir hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz diyen Başkan Yüksel, “Yine Allah’ın izniyle gençlerimize Vakıflar Mahallemizde futbol sahası ihalemiz var. Allah’ın izniyle onu da gerçekleştirip bir yıl içerisinde onu da hep beraber vatandaşlarımızla, gençlerimizle futbolseverlerle gençlerimizin hizmetine açmayı planlıyoruz. Dediğim gibi hangi mahallede ne taahhüt ettiysek 5 yıl içerisinde hepsini bir bir hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Yapacağımız hizmetlerin yaptığımız hizmetlerin gençlerimize, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.