• “Keşke Parti İyi Yönetilseydi, Bizde Aday Olmasaydık”
  • “Keşke Parti İyi Yönetilseydi, Bizde Aday Olmasaydık”
  • “Keşke Parti İyi Yönetilseydi, Bizde Aday Olmasaydık”
  • “Keşke Parti İyi Yönetilseydi, Bizde Aday Olmasaydık”
  • “Keşke Parti İyi Yönetilseydi, Bizde Aday Olmasaydık”
Çorlu Güncel

“Keşke Parti İyi Yönetilseydi, Bizde Aday Olmasaydık”

  • 10 Temmuz 2020
  • 2007 Kez Okundu

19 Temmuz Pazar Günü yapılacak İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı seçimi için adaylığını açıklayan Şaban Terzi yaptığı basın toplantısında, “Keşke Tekirdağ’da parti iyi yönetilseydi de bizde aday olmasaydık” dedi.


Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Şaban Terzi yönetim kuruluyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Adayı Şaban Terzi, partinin Tekirdağ’da iyi yönetilemediğini ifade etti. 
KAPALI KAPILAR ARDINDAN PARTİ YÖNETİLMEZ 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözünü hatırlatan Şaban Terzi, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in güzel bir lafı var, keşke hükümet ve muhalefet işini güzel yapsaydı, bizde İYİ Partiyi kurmasaydık diye, bizde burada şunu söylüyoruz, keşke arkadaşlarımız yönetimdeki işlerini düzgün yapsaydı da bizde aday olmasaydık. Ben kurucu il yönetiminde bulundum, ondan sonraki yönetimlerde de bulunduk. Ama pek sesimizi duyuramadık. O yüzden içerden savaşmak bizim için zordu, kapalı kapılar ardından üç beş kişiyle parti yönetilemez, bu sebepten bizde koltuklarımızdan kalktık. Bu mücadeleyi dışarıdan vermeye başladık, kısmetse 19 Temmuzda başkanlığı alıp, İYİ Partiyi hak ettiği yere getirmek istiyorum” dedi. 
75 ÜYEYİ SİSTEME GİRMEDİLER 
Konuşmasını sürdüren İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Adayı Şaban Terzi, “Ergene de bazı yaşadığımız sorunlar var, insanlar koltuklarını korumak için ekimde yaptığımız 75 tane üyeyi girmediler sisteme. Son 10-15 gün içerisinde kendine oy verecek 20-25 kişi üye yapıldı. biz tek adam düzenine karşıyız. Ben yaptım, ben kurdum, ben ne dersem olur mantığıyla parti yönetilmez. Mevcutta da görüyoruz, görüyoruz, tek adam rejiminde ekonomideki sıkıntılar, eğitimdeki sıkıntılar ortada. Ekibimizle beraber il başkanlığını alarak ben değil biz olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. 
 İL BAŞKANLIĞININ İLETİŞİM EKSİKLİĞİ VAR
Tekirdağ İYİ Parti İl Başkanlığının en büyük eksikliğine değinen Terzi, en büyük eksiklik iletişim eksikliği dedi. Konuşmasını sürdüren Şaban Terzi, “Tekirdağ’da en büyük eksiklik, iletişim eksikliği, teşkilatların birbirinden habersiz, 11 ilçe başkanlığı var 11 teşkilatta da birbirini tanımayan insanlar var. Çorlu’daki insan Şarköy’deki insanı tanımıyor. Bizim en büyük hedefimiz bu koordinasyonu sağlayacağız, mahalle temsilciliklerimizi kuramadık. Tabana yayılamadık, bu partinin biraz daha ileri gidemememizin sebebi bunlar. Biz buradan 81 bin oy alarak vekil çıkardık. Halka dokunmakta geç kaldık” ifadelerine yer verdi. 
İMDAT ŞAHİN