• “Cumhur İttifakını Zillet İttifakıyla Karıştırmasınlar”
  • “Cumhur İttifakını Zillet İttifakıyla Karıştırmasınlar”
Tekirdağ

“Cumhur İttifakını Zillet İttifakıyla Karıştırmasınlar”

  • 10 Temmuz 2020
  • 2410 Kez Okundu

MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Büyükşehir Belediye Meclisi’nden sonra bir açıklama yaparak Büyükşehir Belediyesi’ni sert sözlerle eleştirdi. Yücel, “Cumhur ittifakını zillet ittifakıyla karıştırmasınlar” dedi.


Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında, partili mütahit ifadelerine tepki gösteren MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel yaptığı açıklamada, “bu ifadeyi kullanan zatı muhterem bilmelidir ki MHP mensuplarının  ‘partili mütahhit, partili patron, partili memur veya partili işçisi’ yoktur” dedi. 
“PARTİLİ MÜTEAHHİT YOKTUR, DAVA ARKADAŞLARI VARDIR”
MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel , “08 Temmuz 2020 tarihinde büyükşehir belediye başkanlığı tarafından yapılan meclis toplantısında; ''büyükşehir belediyesinin ihale ettiği, denetim ve sorumluluğunda ki yatırımların yarım kalması ile ilgili'' soruya fikri ve zikriyle örtüşen ''partili müteahhit'' kavramını kullanarak sözde savunma yapmaya çalışan zatı muhterem bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarının ''partili müteahhit, partili patron, partili memur veya partili işçisi'' yoktur. Dava arkadaşları vardır” dedi. 
“BECERİKSİZLİKLERİNİN ÜZERİNİ SİYASİ POLEMİKLERLE ÖRTEMEZLER”
Açıklamasını sürdüren MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, “Denetim ve sorumluluğu büyükşehir belediyesine ait yatırımların yapılmamasını siyasi polemiğe dökmeye çalışanlar hâd ve hudutlarını aşmak yerine sorumluluklarındaki işleri takip etmeleri gerekmektedir. Bilinç altında bulunan "partili müteahhit ve ortaklık " kelimelerini telaffuz edenler; Yüce Türk Milletinin gözleri önünde kurulan Cumhur ittifakını; Kapalı kapılar ardında, milletvekili transferiyle meclise soktukları ufak ve diğer gizli ortaklarıyla kurdukları zillet ittifakı ile karıştırmasınlar. 1 milyon nüfusu aşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini yönetemeyenler beceriksizliklerinin üzerini siyasi polemiklerle örtemezler. Söylediklerinin ve yapamadıklarının hesabını günü geldiğinde sandıkta aziz milletimize vereceklerdir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN