• Saadet Partisi Esnafı Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Saadet Partisi Esnafı Ziyaret Etti

  • 04 Haziran 2020
  • 1070 Kez Okundu

Çorlu Saadet Partisi İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, pandemi nedeniyle iki ayı aşkın bir süredir ekonomik zorluk yaşayan işyerlerini ziyaret etti.


Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan ve parti yöneticileri Çorlu Yeni Sanayii esnafını ziyaret etti. Saadet Partisi heyeti yapılan ziyaretlerde, özellikle ekonomik açıdan zorluk yaşayan esnafın durumunu ve taleplerini dinlediler.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Aslan, ziyareti sırasında iki aydır kapalı olan esnafın derdini dinlediğini ifade etti ve esnaf ziyaretinin ardından şu açıklamayı yaptı: Milletimizin bu zor günlerinde, yanında olmaya, onlara moral vermeye ve şimdilik muhalefet görevimiz gereği sıkıntılarını yüksek sesle dillendirmeye devam ediyoruz, devam edeceğiz. Yaptığımız program neticesinde malum virüs nedeni ile en fazla zarar gören esnaf kardeşlerimize ziyaretlerde bulunduk. Özellikle sanayi bölgesinde yaptığımız ziyaretlerde maliyetlerin çok fazla arttığını, faturaların neredeyse işyerlerinin açık olduğu zamanlara yakın geldiğini belirten Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, ‘’Öncelikle kiracı küçük esnaf, virüsün olduğu süreçteki aylara ilişkin geri ödemesiz kira yardımı istiyor. Ekonomik açıdan büyük sıkıntıda olan küçük esnaf yapıldığı veya yapılacağı söylenen ekonomik yardımları somut olarak görmek istiyor. Özellikle hijyeni sağlamak için çok fazla maske ve dezenfektan kullandıklarını ve bunun kendilerine ekstra bir külfet yüklüyor. Çözümü daha kolay olan bu duruma ilişkin, şehri yönetenlerden maske ve dezenfektan temini konusunda destek olma çağrısında bulunuyoruz. Genel anlamda baktığımız da ise dükkânı açmasam daha iyi, açtığımızda zarar ediyoruz ve siftahsız kapatıyorum diyen bir küçük esnaf grubu ile karşı karşıyayız’’ dedi.