• Odalardan Ortak Tavır, ‘Park Olsun'
  • Odalardan Ortak Tavır, ‘Park Olsun'
Çorlu Güncel

Odalardan Ortak Tavır, ‘Park Olsun'

  • 03 Haziran 2020
  • 1595 Kez Okundu

Çorlu Ticaret Odası Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Esnaf Odası Başkanı Murat Turna Çorlu’nun gündeminde olan Millet Bahçesi’yle ilgili birer açıklama yaptı.


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ve Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murta Turna birer açıklama yaptı. Mümkün olduğu kadar büyük bir alana Millet Bahçesi istediklerini ifade eden İzzet Volkan, karar vericilerin yaptığı çağrıları destekliyoruz” dedi. “Halkın isteği olmadıktan sonra gönüllerde yer edinmek mümkün olabilir mi?” diyen Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna makamlar gelip geçicidir dedi. 
EN BÜYÜK YEŞİL ALANA SAHİP BİR MİLLET BAHÇESİ OLMASINI İSTİYORUZ 
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan yaptığı açıklamada: “Çorlumuzun nefes alabilmesi yaşanabilir alanlarının daha da artırılması konusunda önümüzdeki önemli bir proje duruyor. Kentimizin gelişimine katkı sağlamak gelecek nesillere kıymetli bir alan bırakabilmek adına Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgenin mümkün olan en büyük yeşil alana sahip bir millet bahçesi olması yolunda karar vericilerimizin yaptığı çalışmaları destekliyor ve bu parkın bir an evvel Çorlu’ya kazandırılmasını diliyoruz” dedi. . 
“MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR”
“Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan bu makamlarda iken doğru işlere imza atmak” diyen Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, “Görev bittiğinde de görev yapmış olunan yerlerde saygı ve sevgi ile anılmaktır. Çorlu da yaşayan halk eski devlet hastanesi yerinin millet bahçesi olmasını istiyorsa neden olmasın? Halkın isteği olmadıktan sonra gönüllerde yer edinmek mümkün olabilir mi? Çorlumuzun nefes almaya ihtiyacı var. Herkesin cumhuriyet parkına, gölbaşına gidecek imkanı yok. Ayrıca bu bölgenin park bahçe olması esnafımızında işlerinde olumlu yönde bir katkı sağlayacak iken Eski Devlet Hastane yeri neden millet bahçesi olmasın?” dedi. 
İMDAT ŞAHİN