• Rumeli Mahallesi'ndeki Park Çalışması Yarım Kaldı
  • Rumeli Mahallesi'ndeki Park Çalışması Yarım Kaldı
Çorlu Güncel

Rumeli Mahallesi'ndeki Park Çalışması Yarım Kaldı

  • 29 Mayıs 2020
  • 1361 Kez Okundu

Rumeli Mahallesi 23 Nisan Bulvarı’nda yüksek gerilim hattının bulunduğu alana Çorlu Belediyesi tarafından büyük bir park yapım çalışması Mart ayında başlatılmıştı. Mart ayından sonra çalışmalar yarım kaldı.


Çorlu Belediyesi tarafından yapımına başlanan parkta sadece alan düzleştirilerek bırakıldı. Mahalle sakinleri çalışmaların hızlanmasını talep ederken, Çorlu Belelediyesi’nin biran önce çalışmalara tekrar başlamasını istedi. 
2 AY GEÇTİ HİÇBİR ÇALIŞMA OLMADI 
Mart ayında Rumeli Mahallesi 23 Nisan Bulvarı üzerindeki alanda çalışmaya başlayan Çorlu Belediyesi ekipleri alanın düzleştirme çalışmalarından sonra çalışmayı bıraktı. İki aylık zaman geçmesine rağmen hiçbir çalışmanın olmaması mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Mart ayında Çorlu Belediyesi gelip  alanda düzleştirme çalışması yaptı, bizlerde parkımız yapılıyor diye seviniyorduk. Fakat üzerinden 2 ay geçmesine rağmen parkla ilgili her hangi bir çalışma olmadı” dedi. 
BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ 
Mahallede parkların yetersiz olduğunu ifade eden mahalle sakinleri konuşmasını sürdürdü: “Mahallemizde maalesef parklarımız yetersiz, bizler bu güzel alanın park olmasını istiyoruz. Çorlu Belediyesi tarafından çalışma Mart ayında başladı. Düzleştirme çalışmasının üzerinden tam 2 ay geçti, o çalışmadan sonra hiçbir şey yapılmadı. Bizler parkımızın bir an önce yapılmasını talep ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN