• Sendika Başkanı Vatansever Üyeleriyle Bayramlaştı
  • Sendika Başkanı Vatansever Üyeleriyle Bayramlaştı
  • Sendika Başkanı Vatansever Üyeleriyle Bayramlaştı
Çorlu Güncel

Sendika Başkanı Vatansever Üyeleriyle Bayramlaştı

  • 22 Mayıs 2020
  • 1131 Kez Okundu

Birleşik Metal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Beyhan Vatansever Ramazan Bayramı öncesi örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek üyeleriyle bayramlaştı.



Ramazan Bayramı öncesi örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret eden Birleşik Metal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Beyhan Vatansever sosyal mesafe kurulana dikkat ederek üyeleriyle bayramlaştı. Birleşik Metal İş Sendikası’na üye işçilerin bayramını kutlayan Beyhan Vatansever aynı zamanda Türkiye’nin gündemiyle ilgili de işçilerle bilgi alışverişinde bulundu.

Birleşik Metal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Beyhan Vatansever işyerlerine yaptığı bayram ziyaretiyle ilgili gazetemize konuştu: “Ramazan Bayramı nedeniyle işyerlerimize ziyaretlerde bulunduk. Üye arkadaşlarımızla sosyal mesafe kurulana dikkat ederek bayramlaştık. Bunun dışında Türkiye’nin gündemiyle ilgili ve işçi sınıfının yaşadığı zorluklarla ilgili de üye arkadaşlarımızla sohbetler gerçekleştirdik. Pandemi salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz, pandemi döneminde Ramazan Bayramı’nı geçireceğiz. Ben tüm üye arkadaşlarımın, işçi sınıfının ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

İMDAT ŞAHİN