• Ergene Belediyesi Bayram Coşkusunu Bando Takımı İle Yaşattı
  • Ergene Belediyesi Bayram Coşkusunu Bando Takımı İle Yaşattı
Ergene

Ergene Belediyesi Bayram Coşkusunu Bando Takımı İle Yaşattı

  • 21 Mayıs 2020
  • 1690 Kez Okundu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Ergene Belediyesi bando takımı ile İlçedeki tüm mahalleleri gezerek vatandaşlarıyla birlikte büyük bir coşku içinde kutladı.

Ergene Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği kapsamında hazırlamış olduğu bando takımıyla ilçedeki mahalleleri gezerek vatandaşlarına bayram coşkusunu yaşattı. Hazırlanan program kapsamında Türk Bayrakları, Atatürk fotoğrafları ve balonlarla süslenen bando takımını taşıyan araç mahalleleri gezerek marşlar ve şarkılar söyleyerek Ergene halkının Bayramını kutladı. Evlerinde bulunan çocuklar, gençler ve aileleri balkonlardan Türk bayraklarını sallayarak bando takımına eşlik etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “19 Mayıs 1919’da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Milli Mücadelenin 101’inci yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için böyle güzel bir kutlama programı hazırladık. Bu güzel bayramımızı yan yana, topluluklar halinde kutlayamıyoruz ama vatandaşlarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz evlerinde bu bayramı coşkuyla kutlasın istedik. Gençlerimizin bir nebzede olsa yüzü gülsün, vatandaşlarımızın içinde bulunduğu zorlu süreçte, psikolojik olarak sıkıntı yaşadığı bu dönemde ulusal bayramımızı coşkuyla evlerinden sevinçle, neşeyle kutlasın istedik. 17 mahallemizi de gezen aracımız ile büyük bir karnaval havasında bayramımızı kutladık” dedi.

Bando takımının söylediği şarkılara çocukların ve gençlerin yanı sıra 7’den 70’e tüm vatandaşlar eşlik ederken bu güzel etkinlikten dolayı vatandaşlar Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksele teşekkürlerini de iletti.

GÖKHAN DUMAN