• Partiler Atatürk Anıtına Çelenk Sundu
  • Partiler Atatürk Anıtına Çelenk Sundu
  • Partiler Atatürk Anıtına Çelenk Sundu
Çorlu Güncel

Partiler Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

  • 20 Mayıs 2020
  • 947 Kez Okundu

19 Mayıs’ın 101. Yıl kutlama töreninde Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlıkları Atatürk Anıtına çelenk sundu.


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma programına katılan CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ve İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı İlker Atasever törenin ardından parti çelenklerini Atatürk Anıtına bıraktı. 
GENÇLİĞİMİZE SONUNA KADAR İNANIYORUZ
Gazetecilere konuşan CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş yaptığı açıklamada, “Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi olarak, genel başkanımızın da dediği gibi ülkemizdeki gençlere bir sözümüz var. Kamu kaynaklarının israf edilmediği, yerel yönetim kaynaklarının merkezi yönetim tarafından engellenmediği, siyasi iktidarın yargının tarafsızlığını bağımsızlığını zedelemediği, kamu görevlilerinin riyakat esasına göre belirlendiği, seçimler sonrası oluşan siyasi iradenin seçim barajının suretiyle tam olarak yansıtıldığı ve çıkartılacak olan siyasi ahlak yasasıyla hem siyasetin hemde siyasetçilerin itibarının güvence altına alındığı bir Türkiye’yi hep birlikte gerçekleştirmeyi istiyoruz. CHP olarak bu ülkenin gençlerine inanmanın tarihten kaynaklanan bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Bu düşüncelerle vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” dedi. 
AYNI GEMİDE OLDUĞUMUZUN BİLİNCİNDE OLMAMIZ GEREKİYOR
İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı İlker Atasever yaptığı açıklamada, “Sevinci kederi aynı anda yaşadığımız bu günlerde aynı gemide olduğumuzun bilincinde olmamız gerektiğine inandığımız bir gün. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bu günlerde İYİ Parti gereksiz bir hedef haline getirildi. Haklı olduğumuz yerde haksız konuma itilmeye çalışıldığımız bir süreç yaşıyoruz. Buna rağmen 19 Mayıs 1919 ruhuyla biz doğru bildiğimizden vazgeçmeyeceğiz. Herkesin bayramını kutluyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN