• Gençlik Meclisi'nden Farkındalık Çalışması
Çorlu Güncel

Gençlik Meclisi'nden Farkındalık Çalışması

  • 19 Mayıs 2020
  • 820 Kez Okundu

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi maske ve salgın süreciyle ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtırken, aynı zamanda sosyal mesafe konusunda vatandaşlar da uyarıldı.


Geçtiğimiz hafta sonu Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Cumhuriyet Meydanı’nda salgınla ilgili broşür dağıttı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’unda katıldığı çalışmalarda vatandaşlar sosyal mesafe konusunda uyarıldı. 
Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Çağatay Bahadır, “Ülkemizi kasıp kavuran Korona virüs nedeni ile Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak vatandaşlarımızı sosyal mesafe konusunda bilgilendirerek el broşürü ve maske dağıtımı gerçekleştirdik. İnşallah ülkece bu virüsten kurtulur ve normal hayatımıza en kısa sürede döneriz” dedi. 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada: “Bugün Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi’miz ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarımıza salgın süreci ile ilgili bilgilendirme broşürleri dağıttık; sosyal mesafe kurallarına uymaları ve evde kalmaları konusunda uyarılarda bulunduk. Şehrimizde sokağa çıkma yasağı sona ermiş olsa da maske takmamız ve sosyal mesafeyi korumamız çok önemli. Hemşerilerimin bu konuda aynı özeni göstermeye devam edeceğinden eminim. Bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN