• Büyükşehir Belediyesi Maske Dağıttı
  • Büyükşehir Belediyesi Maske Dağıttı
Tekirdağ

Büyükşehir Belediyesi Maske Dağıttı

  • 13 Mayıs 2020
  • 1428 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında kendi imkânları ile ürettiği maskelerin dağıtımına devam ediyor. Bu kapsamda, sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.


Korona virüs önlemleri kapsamında Bilim Kurulunun kararı ile İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağı, Pazar günü saat 11.00 -15.00 arasında esnetildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri de bu kapsamda sokağa çıkıp yürüyüş yapan ve temiz hava alan 65 yaş üstü vatandaşlara maske dağıttı. Vatandaşlar, kendilerine ücretsiz olarak ulaştırılan maskelerden son derece mutlu olduklarını belirterek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.
Kadir Albayrak'ın talimat ve yönlendirmesiyle hüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yürüttüğü mücadele kapsamında doğru materyalleri kullanarak üretilen maskelerin dağıtımı aralıksız sürüyor. Bugüne kadar tüm ilçelerde gerçekleştirilen dağıtımlarda toplam 600 bin maske vatandaşlara ücretsiz bir şekilde ulaştırıldı, ulaştırılmaya da devam edecek. 
 Haber Merkezi