• Ramazan Ayı Erzak Paketleri Teslim Alındı
  • Ramazan Ayı Erzak Paketleri Teslim Alındı
Tekirdağ

Ramazan Ayı Erzak Paketleri Teslim Alındı

  • 08 Mayıs 2020
  • 1584 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ferit Direk’i ve Yeniçiftlik Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Cumhur Küreşoğlu’nu makamında ağırladı.


Görüşmeye Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ve Muharrem Şen’de katıldı.Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından temin edilen paketler, ilçe kooperatif müdürlerinden dağıtılmak üzere teslim alındı. Ramazan Ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan erzak paketlerini bölgede bulunan kooperatiflerden tedarik eden Başkan Ata, kooperatifçilik faaliyetlerini de bu şekilde teşvik ediyor.
Konuyla alakalı konuşan Hikmet Ata; ‘’ Ramazan Ayı yardımlaşma, bir ve beraber olma ayıdır. Bu bağlamda belediyemiz olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyoruz. İlçe kooperatiflerimizden temin etmiş olduğumuz erzak paketlerimiz ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazır edilmiştir. Yardıma gereksinim duyan ve belirlenen ailelere erzak yardımı Belediyemiz tarafından ay içerisinde yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nda tuttuğu tüm oruçların kabul olmasını diliyorum.’’ dedi.