• Ergene'de Çalışmalar Devam Ediyor
  • Ergene'de Çalışmalar Devam Ediyor
Ergene

Ergene'de Çalışmalar Devam Ediyor

  • 29 Nisan 2020
  • 2531 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Covid19 salgını ile mücadele kapsamında yürüttüğü sosyal ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan aralıksız bir şekilde sürdürüyor.




Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan Covid19 salgınıyla mücadele kapsamında çalışmalarını devam ettiren Ergene Belediyesi bunun yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerini de Ergene’de aksatmadan devam ettiriyor.
Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Pınarbaşı Mahallesi ile Ulaş Mahallesinde tamirat ve yol çalışmasında bulunulurken bir diğer ekiplerde Yeşiltepe Mahallesi Oğuzhan Caddesinde Kilit Parke Taş çalışmalarında bulundu. Yoğun bir iş maratonunda çalışan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizden bir kısmı da İlçenin muhtelif yerlerinde ağaç budama çalışmaları yaptı.

Covid19 salgınının ülkemizde Mart ayı başından bu yana olumsuz etkisini gösterdiğini belirten Başkan Yüksel, “Yüzlerce ölüme neden olan ve hayatı adeta felç eden salgın riskinin ne kadar süreceği, hayatın ne zaman normale döneceği belli değil. Ergene Belediyesi olarak bu zorlu süreçte salgına karşı önlem almaya yönelik çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken İlçemizde bir yandan da rutin belediyecilik hizmetlerimiz aksatılmadan devam etmektedir” dedi.