• Marmaraereğlisi'nde Bozuk Yol Kalmayacak
  • Marmaraereğlisi'nde Bozuk Yol Kalmayacak
Tekirdağ

Marmaraereğlisi'nde Bozuk Yol Kalmayacak

  • 18 Nisan 2020
  • 1705 Kez Okundu

Tüm dünyada ve ülkemizde korona virüs ile mücadele devam ediyor ancak Marmaraereğlisi Belediyesi salgın hastalığa karşı aldığı önlem ve tedbirlerin yanı sıra belediyecilik hizmetlerine de hız kesmeden devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık dolayısıyla yapılan çalışmalar ve geliştirilen projeler bu konuda yoğunlaşıyor. Bununla birlikte Marmaraereğlisi’nde süre gelen belediyecilik çalışmaları da devam ediyor.
‘Söz Verdik, Bize İnananlara’
‘Söz verdik, bize inananlara’ diyerek yola çıkan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçede bozuk yol kalmaması için çalışmaları sürdürüyor. Marmaraereğlisi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol çalışmaları belirli noktalarda devam ediyor. Ekipler bu zorlu günlerde çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Korona virüs sebebiyle ilçede yapmış olduğu projelerle dikkat çeken Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, devam eden projelerle de ilçe vatandaşlarının gönlünü kazanıyor.
Çalışmaların artarak devam edeceğini söyleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “Korona virüs salgını sebebiyle yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra yol yapım çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ekiplerimiz saha da ihtiyaç olan yerleri belirleyerek buralara yoğunlaşıyor. Salgın ile mücadele ederken bir yanda da yol çalışmalarımıza devam etmek durumundayız. Bu konuda ekiplerimiz çalışmalarına öz veriyle devam etmektedir” dedi.