• “Her Zaman Vatandaşımızın Yanındayız”
Ergene

“Her Zaman Vatandaşımızın Yanındayız”

  • 16 Nisan 2020
  • 2039 Kez Okundu

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başlatmış olduğu “Tebrik çiçekleri erzaka dönüşüyor” projesinde ilk erzakı önce ki gün ihtiyaç sahibi aileye teslim etti.


Sosyal Belediyeciliği her zaman ön plana çıkaran bir Belediye olarak insan odaklı çalışmalarına devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Tebrik çiçekleri erzaka dönüşüyor”  projesinde erzak paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere teslim etmeye başladı.
Her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde evlerinden çıkamayan 60 yaş üstü ihtiyaç sahibi ailelerimiz için güzel bir proje hazırladık. Belediyenin yapmış olduğu erzak yardımlarına katkı olması amacıyla doğum günlerinde vatandaşlara Belediyemiz tarafından hediye olarak gönderilen tebrik çiçeğini iptal ederek bunun yerine doğum günü hediyesini erzak paketine dönüştürerek bu erzaklarımızı 60 yaş üstü ailelere teslim etme kararı aldık” dedi.
Ergene’de vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların belirlenen kurallara kesinlikle uymaları gerektiklerini söyleyerek evlerinden sokağa çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarının Belediye tarafından karşılanmaya devam edeceğini de belirtti.
Sarılmayı, el ele olmayı, derin bir nefes almayı çok özledik. Maviyi ve yeşili bir arada görmeyi, parklardaki çocuk seslerini çok özledik diyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bu günler geçene kadar, birlikte sağlıklı günlerde görüşebilmek için, kendimiz için Ergenemiz için evde kalalım” dedi.