• Marmaraereğlisi, Corona Virüsüne Karşı Mücadeleye Devam Ediyor
  • Marmaraereğlisi, Corona Virüsüne Karşı Mücadeleye Devam Ediyor
  • Marmaraereğlisi, Corona Virüsüne Karşı Mücadeleye Devam Ediyor
  • Marmaraereğlisi, Corona Virüsüne Karşı Mücadeleye Devam Ediyor
Tekirdağ

Marmaraereğlisi, Corona Virüsüne Karşı Mücadeleye Devam Ediyor

  • 20 Mart 2020
  • 1809 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi, corona virüsüne karşı mücadeleye hız kesmeden devam ediyor.




Marmaraereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen işleri Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları ile yürütülen ilaçlama, ilçe de devam ediyor.

Marmaraereğlisi’nde tüm ilçe kapsamında yapılan çalışma, tüm toplu kullanım alanlarını içine almasının yanı sıra aynı zaman da tüm mahalle, cadde, sokak ve park alanlarını da kapsıyor. Özel dezenfektan solüsyon içeren bir karışımla yıkanan sokaklar, halkın güvenle yaşamına devam edebilmesi için tedbir amaçlı ilaçlanıyor.

Halkımızın sağlığı konusunda alınabilecek tüm önlemleri önceden almalıyız diyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Bu konuda belediyemizin tüm imkanlarını kullanarak gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Vatandaşlarımız kendi tedbirlerini alsınlar ancak, geriye kalan tüm önlemleri kurum olarak bizde alıyoruz. Sorumluluğumuzun farkında olarak hareket ediyoruz” dedi.

Ortak Kullanım Alanları İlaçlanıyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, tüm dünyada etkisini gösteren corona virüsü ve diğer salgın hastalıkların önüne geçmek için vatandaşların sıklıkla kullandığı ortak kullanım alanları, okullar, camiler ve farklı kamu kurumlarında özel ekipmanlarıyla geniş çaplı ilaçlama ve temizlik çalışması yapıyor. Ekiplerin özel kıyafet ve ekipmanlarla gerçekleştirdiği hijyen çalışmaları büyük titizlikle yürütülmeye devam ediyor.

İlk günden itibaren gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “Ekiplerimizle istişare ederek toplu kullanılan alanlarında ilaçlama çalışması başlattık. Belediyemizden başlayarak, ortak kullanım alanları ve farklı kamu kurumlarında bulaşıcı hastalıklara neden olan virüslere karşı programlı olarak dezenfeksiyon çalışması başlattık. Halkımızın sağlığı ve güvenliği için tüm çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Ülkemize de gelen tüm dünyayı etkisi altına alan bu virüsle mücadele için gerekli hassasiyeti gösterdiğimizden ve tedbirlerimizi aldığımızdan hiç şüpheleri olmasın” dedi.