• Marmaraereğlisi Hastane Yolu Yenilendi
  • Marmaraereğlisi Hastane Yolu Yenilendi
Tekirdağ

Marmaraereğlisi Hastane Yolu Yenilendi

  • 25 Şubat 2020
  • 1847 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatları doğrultusunda, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi yol güzergahını sıkıştırılabilir beton yol uygulaması ile yeniledi.


Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi yolunu baştan aşağı yeniledi. Vatandaşların hastaneye ulaşımı, daha güvenli ve konforlu hale getirilirken, yolun sıkıntı arz eden yerlerinde de tamir ve bakım çalışmaları yapıldı.
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, “Marmaraereğlili vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz birçok alanda düzenlemeler yapıyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı İlçe Devlet Hastanesi yolumuzu güncelleyerek, standartlarını büyük ölçüde yükselttik. Kısa sürede tamamlayıp sorunu çözüme kavuşturduk. Ekiplerimiz, ilçemizin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yaparak çalışıyor” dedi.