• Kursiyerler Gelinleri Düğüne Hazırladı
  • Kursiyerler Gelinleri Düğüne Hazırladı
Ergene

Kursiyerler Gelinleri Düğüne Hazırladı

  • 17 Şubat 2020
  • 1853 Kez Okundu

Ergene Belediyesinin her sene geleneksel hale getirerek bu yılda düzenlemiş olduğu 14 Şubat Toplu Nikah Şöleninde evlenecek olan gelinlerin saç ve makyajları Ergene Belediyesi Kursiyerleri tarafından yapıldı.




Ergene’de ki bayanlara yönelik düzenlenen Ergene Belediyesi Bayan Kuaförlüğü kursunda bulunan kursiyerler 14 Şubat Toplu Nikah Şöleninde mutluluğa evet diyen gelinlerin saç ve makyajlarını yaptı. Kasım ayında başlayan eğitimlerinde uzun bir yol kat eden Ergene Belediyesi Bayan Kuaförlüğünde ki kursiyerler profesyonel eğitmenler eşliğinde almış oldukları kurslar ile kendilerini bu alanda geliştirdi.

Gelinlerin saç, makyaj, manikür, pedikürlerini yapan kursiyerler çiftleri en özel günlerine hazırladı. Ergene Belediyesi Kursiyerlerinden oldukça memnun kaldıklarını belirten gelinler bu güzel hizmetten dolayı Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletti. 

Hizmetlerimiz ile Tekirdağ’da öncü belediyeyiz diyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de kadınlarımıza sağladığımız istihdam ile onları meslek sahibi yapıyoruz. Ergenemizde devam eden sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan bu güzel projemiz ile bayanları iş imkanı sağlıyoruz. Belediyemizin her sene geleneksel hale getirerek düzenlemiş olduğu 14 Şubat Toplu Nikah Şöleninde bu sene gelinlerimizi bu özel güne Belediye kursiyerlerimiz hazırladı. Kısa sürede bu alanda kendilerini geliştirerek profesyonelleşen kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.