• Tekirdağspor'dan Tekirdağ Tso'ya Ziyaret
Tekirdağ

Tekirdağspor'dan Tekirdağ Tso'ya Ziyaret

  • 07 Şubat 2020
  • 1547 Kez Okundu

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru ve beraberindeki Tekirdağspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.




Gerçekleşen ziyarete Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Hakan Şık, Yönetim Kurulu Başkanı ve  TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemil Koçaş ve Göksel Karaevli, Sayman Üye Yılmaz Emer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mithat Saygı, Bahadır Yazıcı ve Serdar Sevim katıldı.

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru ve heyetin ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu ifade eden Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, yetkililerden Tekirdağspor Kulübü’nün çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Günay, “Geçtiğimiz aylarda Tekirdağspor’a destek olmak amacıyla yardım yemeği düzenlenmiş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri bireysel olarak destek olacaklarını dile getirmişlerdi. Yasa ve yönetmelikler gereği oda olarak sportif faaliyetlere destek olma imkânımız bulunmuyor, bu nedenle Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz kendi imkanları doğrultusunda ve bireysel toplamış olduğumuz 30 bin lirayı Tekirdağspor Başkanı Mülahim Kuru’ya takdim ediyor ve sporcularımızın başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru ve beraberindeki yetkililer, sıcak karşılanmalarından dolayı Tekirdağ TSO Yöneticilerine teşekkür ederek Meclis Başkanı Hakan Şık ve Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay nezdinde Tekirdağ TSO Meclis Üyeleri’ne teşekkür ettiklerini belirterek, günün anısına atkı hediye ettiler ve toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.