• Ergene Velimeşespor Etimesgut Belediyespor'u Konuk Edecek
Ergene

Ergene Velimeşespor Etimesgut Belediyespor'u Konuk Edecek

  • 06 Şubat 2020
  • 1524 Kez Okundu

TFF 2.Lig Kırmızı grupta bulunan Ergene Velimeşespor ligin 22.haftasında kendi sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Bu önemli müsabaka 9 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak.




Ergene’nin gururu Ergene Velimeşespor zorlu rakibi Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sivas deplasmanından 1 puanla dönen Ergene Velimeşespor hafta sonu kendi evinde oynayacağı müsabakadan 3 puan ile ayrılmak istiyor. Sahasında oynadığı son 6 müsabakada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan mavi beyazlıların kendi evinde bileği bükülmüyor.

Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor ile ligin ilk devresinde oynamış olduğu müsabakadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan Ergene Velimeşespor kendi sahası ve taraftarı önünde rakibini mağlup etmek istiyor. 
Ligde oynamış olduğu 21 maç sonunda 8 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 5 beraberlik alan Ergene Velimeşespor toplamış olduğu 29 puanla 9.sırada yer alırken, bu müsabakalarda rakip kalelere 36 gol atıp kendi kalesinde 27 gol gördü.